HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο επίκεντρο του διαλόγου τα αγροτικά – Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο

Στο επίκεντρο του διαλόγου τα αγροτικά – Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο

Από τη ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στον Πύργο, από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και τη Δημοτική Οργάνωση Αρχανών Αστερουσίων, συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες, τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους του Ηρακλείου.

Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τον πρωτογενή τομέα, τη μετάβαση σε ένα μοντέλο βιώσιμης γεωργίας, τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται η νέα ΚΑΠ, παρουσίασε ο αναπληρωτής Γραμματέας του τομέα Αγροτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μπουνάκης.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ, για τη μείωση του κόστους παραγωγής, με επιδότηση των αγροτικών εφοδίων, του κόστους ενέργειας και μεταφορέας προϊόντων, η θεσμοθέτηση του ακατάσχετου για τις επιδοτήσεις και τις ενισχύσεις των αγροτών, η επικαιροποίηση του Κανονισμού Ασφάλισης του ΕΛΓΑ για κάλυψη των καταστροφών που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή και η μόνιμη λύση για τους εργάτες γης.

Στη διάρκεια των παρεμβάσεων των εκπροσώπων του πρωτογενή τομέα, αναδείχθηκαν και επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση