HomeHL-9Σπαρακτική η μαντινάδα του πατέρα του 34χρονου – «Ήρθε ο Χάρος ο φονιάς απόψε και έφαέ σε»

Σπαρακτική η μαντινάδα του πατέρα του 34χρονου – «Ήρθε ο Χάρος ο φονιάς απόψε και έφαέ σε»

Λίγες ώρες μετά το δυστύχημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 34χρονου Νεκτάριου που «έσβησε» σήμερα τα ξημερώματα μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του ο πατέρας του 34χρονου αποχαιρέτησε τον γιο του με μία σπαρακτική μαντινάδα την οποία και ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

«Ήρθε ο Χάρος ο φονιάς, απόψε και έφαέ σε/ Εις των αθώ τσι νιότης σου, μέσα στη γη έβαλέ σε», αναφέρει ο πατέρας του Νεκτάριου ενώ πιο κάτω γράφει «ο υστερογιός μου, Νεκτάριος, εσκοτώθηκε απόψε σε τροχαίο».

Κάτω από την ανάρτηση του πατέρα του 34χρονου, δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους της οικογένειας.

mantinada

Η διαδρομή… θανάτου του 34χρονου Νεκτάριου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο με θύμα τον 34χρονο Νεκτάριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, λίγο πριν ο 34χρονος αφήσει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του, το όχημα πραγματοποίησε μία τρελή πορεία στον δρόμο του Κοκκίνη Χάνι.

troxaio-nektarios

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος οδηγούσε το αγροτικό του όχημα ενώ συνοδηγός ήταν μία 22χρονη φίλη του όταν – λίγο μετά το ξενοδοχείο Αρίνα – έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα, να παρασύρει μία στάση λεωφορείου και να καταλήξει πάνω σε τοιχίο.

troxaio-nektarios1

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος άνδρας να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τελικά οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να τον απεγκλωβίσουν καθώς οι διασώστες τον είχαν βγάλει από το όχημα και έτσι προχώρησαν σε πλύση οδοστρώματος.

Την ίδια ώρα, οι διασώστες επιχείρησαν να τον κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς όμως ο 34χρονος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

troxaio-nektarios2

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος δεν φορούσε ζώνη αντίθετα η 22χρονη συνοδηγός, που φορούσε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε ελαφρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος ήταν το δεύτερο θύμα της… ασφάλτου στην Κρήτη μέσα σε ένα 24ωρο καθώς το απόγευμα ανασύρθηκε νεκρή μία 50χρονη μετά από τροχαίο στο Σπήλι Ρεθύμνου.

Οι εικόνες είναι από την σελίδα «Ενεργοί Πολίτες Κοκκίνη Χάνι» στο facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση