HomeΚΡΗΤΗΑποχαιρετιστήρια μαθητική εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στου Κουνάβους

Αποχαιρετιστήρια μαθητική εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στου Κουνάβους

Τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αποχαιρετιστήρια μαθητική εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, που οργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Κουνάβων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, συμμετείχε χθες βράδυ (Πέμπτη) ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσία του Δημάρχου Αρχανών Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών,  ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Θεοδόσης Αδαμάκης, τίμησε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, με τιμητική πλακέτα, για την διαχρονική στήριξη του στις σχολικές δραστηριότητες του δημοτικού σχολείου Κουνάβων. Επίσης τιμήθηκαν ο Δρ. Γιώργος Παπαδάκης Δ/ντής μονάδας υβριδικών τεχνικών μοριακής απεικόνισης του ΙΤΕ ο οποίος κατάγεται από τους Κουνάβους, και ο π. Ζαχαρίας Αδαμάκης που εκτός από τα ιερατικά του καθήκοντα στα χωριό, διατέλεσε και διευθυντής του δημοτικού σχολείου.

Ο απερχόμενος διευθυντής του δημοτικού σχολείου Κουνάβων Ιωσήφ Δανιηλίδης, η νέα διευθύντρια Μαρίνα Καρτσώνη και ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Θεοδόσης Αδαμάκης  καλωσορίζοντας τον Σταύρο Αρναουτάκη τον ευχαρίστησαν για την στήριξη του στη κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του σχολείου. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης, ευχαριστώντας τον Διευθυντή του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αλλά και τους παριστάμενους γονείς των μικρών μαθητών για την απόδοση της τιμητικής πλακέτας, ανέφερε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, και τις δυο βαθμίδες δημόσιας εκπαίδευσης στο νησί για την πρόοδο των μαθητών, της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν θεατρικό δρώμενο και χοροί  από τους μικρούς μαθητές του σχολείου όπως και ένα βίντεο αφιέρωμα από την εκπαιδευτική δραστηριότητα του π. Ζαχαρία Αδαμάκη που προκάλεσε την συγκίνηση των παριστάμενων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση