HomeΕΚΛΟΓΕΣΛ. Αυγενάκης για διάνοιξη παραλιακού μετώπου του Δήμου Φαιστού

Λ. Αυγενάκης για διάνοιξη παραλιακού μετώπου του Δήμου Φαιστού

«Ένα χρόνιο αίτημα των συντοπιτών μας έγινε πραγματικότητα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μετά και την επίσημη διαβίβαση του εγγράφου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον Δήμο Φαιστού και την ανακοίνωση του Δήμου, η διάνοιξη του παραλιακού μετώπου του Δήμου Φαιστού μπροστά από τμήμα του Στρατιωτικού Αεροδρομίου και η αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής του Τυμπακίου αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας.

Ένα χρόνιο αίτημα των συντοπιτών μας, έγινε πραγματικότητα. Η διάνοιξη του παραλιακού μετώπου με τη δημιουργία νέων, σύγχρονων υποδομών και ασφαλούς πεζοδρόμου και ποδηλατοδρόμου αναμένεται να αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την τουριστική ανάπτυξη και τη γενικότερη αναβάθμιση όλης της περιοχής και της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας.

Το ορόσημο αυτό δεν θα είχε γίνει πράξη αν δεν είχε σύμμαχο τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Επί των ημερών της δικής μας Κυβέρνησης αφουγκράστηκε πραγματικά το αίτημα των πολιτών και της δημοτικής αρχής, αντιλήφθηκε την ανάγκη της αξιοποίησης της περιοχής και έδρασε άμεσα.

Όλα αυτά επιτεύχθηκαν μέσα από την αποτελεσματική συνεργασία της τοπικής κοινωνίας, της δημοτικής αρχής, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να ξεπεραστούν γρήγορα όλα τα εμπόδια.

Επιτέλους μια νέα ημέρα ξεκινά για τον τόπο μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση