HomeΚΡΗΤΗΗ Μ. Πετρακογιώργη στο δίκτυο αποχέτευσης Πετροκεφαλίου

Η Μ. Πετρακογιώργη στο δίκτυο αποχέτευσης Πετροκεφαλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το έργο κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης Πετροκεφαλίου,  επισκέφτηκε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, η οποία ενημερώθηκε από τον ανάδοχο του έργου για την πορεία εξέλιξης του. Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης στον οικισμό του Πετροκεφαλίου και την επικαιροποίηση δικτύου ακαθάρτων με προϋπολογισμό 2.254.504,96 ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση του πραγματοποιήθηκε από το Ε.Π. ΚΡΗΤΗΣ &ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΑΕΠ 028 με Κ.Α. 2012.

Όπως ενημέρωσε τη Δήμαρχο, ο ανάδοχος του έργου, με την ολοκλήρωση του, θα πραγματοποιηθεί δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων σε όλη την έκταση του οικισμού  με τον καταθλιπτικό αγωγό να συνδέει τον οικισμό στη κεντρική εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων, Μοιρών.

Με αφορμή την επίσκεψη στο χώρο των εργασιών και την ενημέρωση πορείας κατασκευής του έργου, η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη τόνισε πως: «όλο αυτό το διάστημα, προτεραιότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής, παρά τις όποιες δυσκολίες και προβλήματα αντιμετωπίσαμε, ήταν η συνέχιση των σημαντικών αλλά και αναγκαίων έργων στην περιοχή, καθώς εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής τους. Έργα για τα οποία για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε και να τα παραδώσουμε στους δημότες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση