HomeΕΛΛΑΔΑΚαταγγελία 20χρονης για κακοποίηση μέσα στη θάλασσα στη Ρόδο

Καταγγελία 20χρονης για κακοποίηση μέσα στη θάλασσα στη Ρόδο

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τα πάντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανάστατη η Ρόδος από την καταγγελία νεαρής τουρίστριας. Ο βιασμός που περιέγραψε σημειώθηκε στη θάλασσα παραλίας. Ο δράστης όπως υποστηρίζει αποπειράθηκε να την κακοποιήσει ξανά…

Ο βιασμός που κατήγγειλε η 20χρονη τουρίστρια προκαλεί συζητήσεις εντός και εκτός συνόρων. Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας. Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τα πάντα. Με την 20χρονη Βρετανή να υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια, όταν ο 23χρονος την πήγε στο ξενοδοχείο που έμενε, επιχείρησε να την βιάσει ξανά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», η νεαρή κατήγγειλε ότι βιάστηκε από έναν 23χρονο Αλβανό τον οποίο είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ρόδο η νεαρή κοπέλα συμφώνησε να πάει για μπάνιο με τον 23χρονο στην παραλία Γλύστρα.

Η 20χρονη φέρεται να υποστήριξε στις ελληνικές αρχές ότι συνάντησε τον 23χρονο στο δωμάτιο της και μετά πήγαν με την μηχανή του στην παραλία για κολύμπι. Υποστήριξε ότι ο άνδρας της επιτέθηκε και την βίασε μέσα στην θάλασσα. Αμέσως μετά, σύμφωνα με την καταγγελία, η 20χρονη βγήκε στην παραλία, ντύθηκε και του ζήτησε να την μεταφέρει στο ξενοδοχείο της.

Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο ο 23χρονος κατηγορείται ότι την ακολούθησε στο δωμάτιο της και επιχείρησε και πάλι να την βιάσει.

Τότε η κοπέλα υποστήριξε ότι τον απώθησε και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

Λίγες ώρες μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο για βιασμό και απόπειρα βιασμού και ερευνούν την υπόθεση. Ο νεαρός Αλβανός αρνείται όλες τις κατηγορίες.
newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση