HomeΚΡΗΤΗΒΟΑΚ: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση από τον κόμβο Γιοφύρου έως τον κόμβο Γαζίου

ΒΟΑΚ: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση από τον κόμβο Γιοφύρου έως τον κόμβο Γαζίου

Επίσκεψη και δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Νίκου Σκουλά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις συνεχιζόμενες εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή Γαζίου, στο βόρειο ρεύμα κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ προς  Ρέθυμνο, επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς.

Ο Νίκος Σκουλάς, διαπίστωσε την  εξέλιξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης του ΒΟΑΚ στο σημείο που διεξάγονται.  Συνομίλησε με τους εργαζόμενους της εργολήπτριας εταιρείας και με τοπικούς φορείς.

skoulas-giofyros-gazi

Σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Έχει ήδη ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση από τον Κόμβο της Γιοφύρου έως τον Κόμβο Γαζίου, μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων. Οι εργασίες εκτελέστηκαν σύντομα, ανεμπόδιστα και χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση σε αυτό το πολυσύχναστο σημείο του ΒΟΑΚ. Με ιδιαίτερη σπουδή ασφαλτοστρώσαμε το πολυσύχναστο τμήμα του κόμβου Γιοφύρου κατά τον μήνα Μάρτιο, πριν την αρχή της τουριστικής περιόδου . Τούτο σε συνέχεια του ίδιου έργου που ξεκίνησε από τον Κόμβο της Παπαναστασίου το περασμένο φθινόπωρο.  Επισημαίνουμε την ικανοποίησή μας για την πυκνή οδική  σήμανση ασφαλείας καθώς και για την συμμόρφωση από τους διερχόμενους οδηγούς. Οι εργασίες προχωρούν γρήγορα και ανεμπόδιστα χάριν και στα μέτρα ασφαλείας, που συναποφασίζονται με την Αστυνομική Διεύθυνση και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης. Αποκαταστήσαμε σε σύντομο χρόνο, ένα πολύ φθαρμένο οδόστρωμα, σε ένα σημείο πυκνής κυκλοφορίας. Οι διαφορές είναι άμεσα ορατές σε επίπεδο ασφάλειας και ανάπτυξης.

Από 01 Ιουνίου, έγινε η  σήμανση για τα επόμενα 1300 μέτρα του ΒΟΑΚ στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και γίνεται η απόξεση του παλαιού ασφαλτικού. Ακολουθεί, η εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας και έπειτα στο δεξί, σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που θα εκδίδονται υπηρεσιακώς.

Ευελπιστούμε, πριν την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, να έχουμε παραδώσει και αυτό το τμήμα του ΒΟΑΚ έως τον κόμβο Λινοπεραμάτων. Η ραγδαία αλλαγή του επιπέδου οδικής ασφάλειας, περιμετρικά της πόλης του Ηρακλείου και του Γαζίου, είναι η μεγάλη μας ικανοποίηση.

Θερμές ευχαριστίες, στα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, για την τεταμένη εποπτεία και προεργασία, που σχετίζεται σαφώς με το επίπεδο λειτουργίας της Περιφέρειας Κρήτης και του πολιτικού της προϊσταμένου κ. Σταύρου Αρναουτάκη. Υποχρέωσή μας, οι γρήγοροι ρυθμοί. Συνεχίζουμε!».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση