HomeΚΡΗΤΗΔύο συμβάσεις για οδικά δίκτυα υπέγραψε σήμερα ο Στ. Αρναουτάκης

Δύο συμβάσεις για οδικά δίκτυα υπέγραψε σήμερα ο Στ. Αρναουτάκης

Δείτε ποιες είναι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης «Σύνδεση του τμήματος της οδού Γαράζο-Ανώγεια με την οδό Ηράκλειο-Τύλισος-Ανώγεια» με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Πρόκειται για τη μελέτη της παράκαμψης Ανωγείων, μήκους συνολικά περίπου 1 χιλιομέτρου και αποτελεί συνέχεια της μελέτης Γαράζο-Ανώγεια, η οποία έχει ολοκληρωθεί.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών στο δρόμο Κοξαρέ-Ασώματος-Ι.Μ. Πρέβελη, Διχαλόστρατο -Μύρθιος -Μαριού -Λευκόγεια και συνδεόμενοι δρόμοι», με προϋπολογισμό 1,2 εκ. ευρώ. Το έργο αφορά αποκαταστάσεις της οδού σε πολλά τμήματα, κατασκευή τοιχίων, επενδεδυμένων τάφρων, ασφαλτροστρώσεις, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.

ypografi-46

Στη σημερινή υπογραφή των συμβάσεων από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Μανουσάκης, Κώστας Δανδουλάκης, η γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, οι εκπρόσωποι των αναδόχων Κώστας Λιόντος και Δημήτρης Ανυφαντάκης όπως επίσης η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένη Ρανουτσάκη.

Ο Δήμαρχος Σωκράτης Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και των δυο συμβάσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση