HomeΣΠΟΡ2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Αυλαία με πλούσια δράση και βραβεύσεις στο Λασίθι

2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Αυλαία με πλούσια δράση και βραβεύσεις στο Λασίθι

Σεμινάρια και εκπαίδευση στο γήπεδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πλούσια δράση, τόσο στο γήπεδο, όσο και στην ειδική αίθουσα παρουσιάσεων, έπεσε την Κυριακή (4 Ιουνίου) η αυλαία στον 1ο από τους 4 σταθμούς του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων», που ήταν το Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας «Πέτρος Βουζουνεράκης».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου (2-4/6), δεκάδες παιδιά και προπονητές απόλαυσαν την παρουσία τους στο πρώτο τέτοιας έκτασης εκπαιδευτικό camp τερματοφυλάκων στην ποδοσφαιρική ιστορία του Νομού Λασιθίου. Ιδιαίτερα η δίψα και η συνέπεια των νεαρών αθλητών ήταν εντυπωσιακή, αντλώντας πολύτιμες γνώσεις κι αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή τους για το επόμενο στάδιο της εκπαίδευσης και αξιολόγησης.

Σεμινάρια και εκπαίδευση στο γήπεδο

Στο Λασίθι, το κυριακάτικο (4/6) πρόγραμμα του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων» στην αίθουσα παρουσιάσεων περιελάμβανε σεμινάριο του διατροφολόγου της Ακαδημίας, κ. Δημήτρη Κατάκη, με θέμα την »ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ένας αθλητής».

Παράλληλα, ομιλίες προς τους συμμετέχοντες απηύθυναν ο προπονητής της ΠΑΕ ΟΦ Ιεραπετρας, κ. Βαγγέλης Στουρνάρας, και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γιώργος Τζελέπης.

Ακολούθησε η έξοδος των αθλητών και των προπονητών στο γήπεδο, με πλούσια εκπαιδευτική δράση, παιχνίδια τακτικής φύσεως και challenge.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-2023-lasithi-triti-mera-6

Οι βραβεύσεις

Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος, ακολούθησαν η τελετή λήξης του Camp του Λασιθίου και οι βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή του ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’ στο Λασίθι, η GK Goalkeeper Academy βράβευσε τους: ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ηρακλείου, Galaxy Hotel, Massati Meat Point, ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, κ. Μάνο Πηγιάκη, κ. Θανάση Χηνόπουλο και κ. Μίλτο Πατερόπουλο.

Τέλος, οι τέσσερις νικητές των παιχνιδιών challenge και οι δύο κληρωθέντες τερματοφύλακες έλαβαν το χρυσό βραβείο της Ακαδημίας και ξεχωριστά δώρα, μεταξύ αυτών δύο ζευγάρια γάντια τερματοφύλακα της εταιρείας ND Gloves και δύο ζευγάρια trix grip socks.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-2023-lasithi-triti-mera-1

Ένα μεγάλο »ευχαριστώ»

Η GK Goalkeeper Academy ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές, τη συνδιοργανώτρια ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας και τον πρόεδρό της, κ. Θανάση Χηνόπουλο, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Νομού Λασιθίου και τους υπόλοιπους συνεργάτες για την εξαιρετική συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Πλέον, όλη η προσοχή στρέφεται στον 2ο σταθμό του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων», που είναι το Ηράκλειο και το Γήπεδο του Π.Ο. Ατσαλένιου το τριήμερο 9-11 Ιουνίου 2023, ενώ το ραντεβού στο Λασίθι ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά!

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της GK Goalkeeper Academy κάντε follow στις επίσημες σελίδες της Ακαδημίας σε Facebook και Instagram.

Διαφήμιση
Διαφήμιση