HomeHL-LifestyleΣασμός: Spoiler – «Θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα»

Σασμός: Spoiler – «Θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα»

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο spoiler για την σειρά “Σασμός“. Ένα μήνυμα της Έλενας ταράζει την ευτυχία του Λευτέρη, την ώρα που η Θοδώρα προετοιμάζεται για τον αρραβώνα τους.

Ειδικότερα, πάνω που είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, τα όσα του λέει η Έλενα δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει. Ξέρει πως η γυναίκα αυτή δεν αστειεύεται και έτσι προειδοποιεί τον Ευθύμη για τον κίνδυνο που έρχεται.

Η στιγμή των αρραβώνων του Λευτέρη και της Θοδώρας φτάνει, όμως η είδηση πως η Έλενα επέστρεψε αποφασισμένη να πάρει αυτά που θέλει απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Λευτέρης σαστίζει, αφού ξέρει πως αν η Θοδώρα μάθει πως η πρώην αρραβωνιαστικιά του γύρισε, η ευτυχία της θα επισκιαστεί και οι αμφιβολίες για τη σχέση τους θα τη στοιχειώσουν ξανά. Όσο και αν προσπαθεί να είναι ψύχραιμος, δεν τα καταφέρνει.

Ο Λευτέρης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή στο περιοδικό My Tv, µε τη βραδιά των αρραβώνων να εξελίσσεται σε θρίλερ και τον ίδιο να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, µη μπορώντας να απολαύσει το χαρούμενο κλίμα που επικρατεί στο σπίτι των Αγγελάκηδων. Ο φόβος ότι η Έλενα θα μετατρέψει τη ζωή εκείνου και του Φαρμάκη σε κόλαση, θέτοντας μάλιστα σε μεγάλο κίνδυνο το μέλλον του µε τη Θοδώρα, τον έχει κυριεύσει και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι σοβαρό τον απασχολεί.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση