HomeΕΛΛΑΔΑΕκλογές 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται μια ακόμα τετραετία της ΝΔ

Εκλογές 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται μια ακόμα τετραετία της ΝΔ

Για να γυρίσει οριστικά σελίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μήνυμα ότι «η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί» για να γυρίσει οριστικά σελίδα η Ελλάδα έστειλε από την Κόρινθο όπου πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα ενόψει των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία Νέας Δημοκρατίας για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα, για να κάνει το μεγάλο άλμα προς την Ευρώπη, για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε αυτήν την υψηλή ανάπτυξη την οποία έχουμε πετύχει και για να είμαστε και σίγουρες και σίγουροι ότι αυτή η ανάπτυξη τελικά έχει αποτύπωμα στη ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επισήμανε, επίσης, ότι «η μεγάλη λαϊκή προοδευτική παράταξη της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία. Διότι πάντα είχαμε χρέος να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και πάντα φυσικά ήμασταν εμείς αυτοί φίλες και φίλοι που δίναμε μεγάλη έμφαση στα εθνικά ζητήματα».

«Γνωρίζετε τι σημαντική δουλειά έγινε την προηγούμενη τετραετία για να ισχυροποιήσουμε τη θέση της χώρας. Γνωρίζετε ότι παραλάβαμε μία χώρα ξέφραγο αμπέλι και σήμερα η Ελλάδα έχει σύνορα και στη θάλασσα και στη ξηρά» είπε στους συγκεντρωμένους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Γνωρίζετε την κατάσταση στην οποία είχανε βρεθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και χθες, μόλις χθες το Αμερικανικό Κογκρέσο πήρε μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση. Απελευθέρωσε και τυπικά, έδωσε την έγκρισή του για την απόκτηση από την πατρίδα μας, των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν με σκληρή δουλειά και αυτή η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Διότι τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στο Λουτράκι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε με πολίτες και επαγγελματίες. Στο Λουτράκι τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε πλήθος κόσμου που έσπευσαν να τον συγχαρούν και να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες.


Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση