HomeΕΛΛΑΔΑΟ Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλήνιες και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλήνιες και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών

Είχε δύο επιτηρητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δήλωσε συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023, διαγωνίσθηκε σήμερα στη Νεοελληνική Γλώσσα και έγραψε θέμα για τη βία κατά των γυναικών.

Ο Μπάμπης Ανανγωστόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος στο σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού για την ειδεχθή δολοφονία της 19χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, διαγωνίσθηκε σήμερα στα Νέα Ελληνικά, καθώς έχει δηλώσει συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις 2023.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, κλήθηκε να αναπτύξει ένα θέμα, στο οποίο έχει… εντρυφήσει και δεν είναι άλλο από τη βία κατά των γυναικών. Ο άνθρωπος, που αποτελεί την προσωποποίηση της βίας κατά της γυναίκας (του), την οποία δολοφόνησε κι έβαλε το βρέφος τους να καθίσει πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, σκηνοθετώντας μια υποτιθέμενη ληστεία μετά φόνου, έδωσε σήμερα πανελλήνιες και σαν να μην τρέχει τίποτα, έπιασε το στυλό του κι άρχισε να αναπτύσσει το θέμα…

Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγραψε, καθώς τα γραπτά των πανελληνίων δεν φέρουν ονοματεπώνυμο, καθώς είναι καλυμμένο για να μην μπορεί να γίνει νοθεία.

Μιλώντας σχετικά ο Κωνσταντίνος Δούνας, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φωκίδας, είπε για τον Αναγνωστόπουλο πως :«προσήλθε κανονικά στις εξετάσεις, 9 η ώρα έφτασαν τα θέματα στις φυλακές. Στις 12 θα τελείωνε. Μέσα στην αίθουσα είναι δύο επιτηρητές. Είχαμε δύο υποψήφιους, ο ένας απουσίαζε κι έδωσε μόνος του ο Αναγνωστόπουλος» είπε ο κ. Δούνας μιλώντας στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει χαρακτηριστικά: «Τριβελίζει στο μυαλό μου σήμερα ότι ο Μπάμπης έγραψε για τη βία ενάντια των γυναικών. Δηλαδή απίστευτο. Αν το έκανε κάποιος επίτηδες, του βγάζω το καπέλο. Επειδή γνώριζε ότι δίνει ο Μπάμπης, έβαλε τέτοιο θέμα», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση