HomeΚΡΗΤΗΜ. Σκουλάκης: “Θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας όποτε με χρειαστείτε”

Μ. Σκουλάκης: “Θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας όποτε με χρειαστείτε”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Με αφορμή την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής θητείας, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά και ολόψυχα για τη συνεργασία, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την ουσιαστική συμβολή και υποστήριξη σας στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε από το 2011 έως σήμερα στον «Καλλικρατικό» Δήμο των Χανίων”. Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε, σήμερα, από την Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς το προσωπικό του Δήμου Χανίων και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που προέκυψαν στη δημόσια διοίκηση από την εφαρμογή του “Καλλικράτη” και στα εμπόδια, που κλήθηκε ν΄ αντιμετωπίσει τόσο η δημοτική αρχή όσο και το προσωπικό του Δήμου Χανίων στην υλοποίηση του έργου τους.

“Με τις μεγάλες προσπάθειες τις δικές μας και τις δικές σας καταφέραμε να είμαστε ένας από τους υγιέστερους οικονομικά Δήμους, με αποθεματικό υπόλοιπο το ποσό των 9.199.000 €, όπως καταγράφεται και στην έκθεση του παραδοτέου οικονομικού αντικειμένου προς τη νέα δημοτική αρχή, που παρουσιάστηκε κατά τη χθεσινή ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, επεσήμανε ο κ. Σκουλάκης.

“Τα συγκεκριμένα ποσά αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Χανίων δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα όλοι εσείς να αισθάνεστε ασφάλεια στο εργασιακό σας περιβάλλον”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Χανίων.

Ο κ. Σκουλάκης δήλωσε ότι η δημοτική του παράταξη θα οργανωθεί στο κτίριο της οδού Κριάρη και θα παρεμβαίνει κάνοντας καλόπιστη κριτική, με λόγο για όλα τα θέματα, στοχεύοντας  στην προώθηση των μεγάλων έργων, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε ότι θα διατηρήσει τη διεκδικητική του διάθεση στα θέματα του Νομού, ενώ στο εξής θα έχει περισσότερο χρόνο να προωθήσει ζητήματα κοινωνικού περιεχομένου.

“Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε, λειτουργώντας προς όφελος όλων των εργαζομένων, όπως και κατά το παρελθόν, με στόχο πάντοτε την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Χανίων”, τόνισε ο κ. Σκουλάκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε επίσης από καρδιάς τους συνεργάτες του, όλους τους Αντιδημάρχους και ιδιαιτέρως τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρή, για την πολύτιμη συμβολή του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου της δημοτικής αρχής.

“Σας διαβεβαιώνω ότι θα νοιάζομαι για σας, γιατί θα νοιάζομαι για τον Δήμο μας”, κατέληξε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Χανίων, ευχόμενος σε όλους δύναμη και υγεία.

Τον Δήμαρχο Χανίων ευχαρίστησε  για τη συνεργασία εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων η Πρόεδρος, Αθηνά Γιαννουλάκη, δηλώνοντας ότι όποτε χρειάστηκε η παρέμβαση του κ. Σκουλάκη στα εργασιακά ζητήματα του Συλλόγου κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια, προς όφελος των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

SKOYLAKHS APOXAIRETISMOS 2

Διαφήμιση
Διαφήμιση