HomePost ItΗ απάντηση της ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλείου σε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η απάντηση της ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλείου σε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Τι αναφέρουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλείου απαντά στις δηλώσεις του Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου για την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Όσα ανέφερε ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου, κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος για την περιοδεία του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη καταδεικνύουν την έλλειψη σχεδίου και την πλήρη σύγχυση, που έχει το κόμμα του για την ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου.

Αντί να διαφωτίσει την τοπική κοινωνία με το να συγκεκριμενοποιήσει τον προγραμματισμό του κόμματός του, που είναι γεμάτος ασάφειες και αντιφάσεις  ή να συμβάλει στον δημόσιο διάλογο επί του αναπτυξιακού σχεδίου και των κοστολογημένων προγραμματικών δεσμεύσεων του κόμματός μας, επιλέγει να επικεντρωθεί σε κηρύγματα περί «μαθημάτων ιστορίας» και “τσιτάτα” της δεκαετίας του ’80

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται το περίεργο μίγμα  έπαρσης και πανικού, που διακατέχει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στις τάξεις της Αντιπολίτευσης, πέφτουν καθημερινά σε αντιφάσεις, επιλέγουν τις ψεύτικες υποσχέσεις,  και παραμένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν. Αποδεικνύονται, όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά επικίνδυνοι για το μέλλον του τόπου.

Οι πολίτες του Ηρακλείου έχουν δει και έχουν συγκρίνει το μεταρρυθμιστικό-αναπτυξιακό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, με το υπερκοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το αόριστο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ με τον άγνωστο Χ Πρωθυπουργό. Γι’ αυτό και στις 21 Μαΐου έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην ευπρέπεια, στην αξιοπιστία και στον σοβαρό πολιτικό λόγο και κατέρριψαν την τοξικότητα και την πόλωση, βάφοντας γαλάζιο όλον τον νομό.

Και γι’ αυτό στις 25 Ιουνίου δεν θα ψηφίσουν αντιπολίτευση, αλλά θα προσέλθουν και πάλι στις κάλπες ώστε να αναδείξουν την Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό της χώρας και όλων των Ελλήνων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση