HomeHL1-GreeceΣε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή στην Κηφισίας -Η στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου

Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή στην Κηφισίας -Η στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παίδων» νοσηλεύεται το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με την ηλικιωμένη γυναίκα που τη συνόδευε στη λεωφόρο Κηφισίας σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το παιδί φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Αμέσως μετά το σοκαριστικό τροχαίο, ενημερώθηκαν οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι από το πρώτο λεπτό βρίσκονται στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

Από την άλλη, η γυναίκα, οικιακή βοηθός που πρόσεχε το παιδί, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα 70 ετών, η οποία δεν είναι γιαγιά του κοριτσιού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες μετά το ατύχημα.

Το βίντεο-σοκ από τη στιγμή του τροχαίου στην Κηφισίας

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται η γυναίκα με το κορίτσι να προσπαθούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου Κηφισίας από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση και σηματοδότης. Δευτερόλεπτα αργότερα, το κόκκινο μηχανάκι με αναβάτη έναν 35χρονο διανομέα περνά από το σημείο, στο ρεύμα προς Κηφισιά, χτυπά και ρίχνει στο έδαφος την ηλικιωμένη γυναίκα με το 3χρονο κοριτσάκι.

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο σημείο για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή της σοκαριστικής παράσυρσης:

Υπενθυμίζεται ότι λίγα λεπτά αργότερα, στις 10 το πρωί, στην περιοχή του Χίλτον και συγκεκριμένα επί της Χατζηγιάννη Μέξη, αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή τραυματίζοντάς την. Μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο έχοντας τις αισθήσεις της.

Τα δύο νέα αυτά περιστατικά έρχονται μετά το φονικό τροχαίο τη νύχτα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη παρέσυρε και σκότωσε 50χρονο πεζό που διέσχιζε τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το βράδυ της Τρίτης (30/5) είχαν γίνει δύο ακόμη φονικές παρασύρσεις στην Αττική, μία στον Κολωνό και μία στον Κορυδαλλό.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση