HomeHL-World«Αντικείμενα που χρήζουν αξιολόγησης» συγκεντρώθηκαν στην έρευνα για τη Μάντλιν ΜακΚαν

«Αντικείμενα που χρήζουν αξιολόγησης» συγκεντρώθηκαν στην έρευνα για τη Μάντλιν ΜακΚαν

Στην Πορτογαλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι κατά την πρόσφατη τριήμερη έρευνα σε περιοχή φράγματος στην Πορτογαλία για την υπόθεση εξαφάνισης της Μάντλιν ΜακΚαν συγκεντρώθηκαν διάφορα αντικείμενα που χρήζουν αξιολόγησης.

Η έρευνα, που διεξήχθη κυρίως από Πορτογάλους αστυνομικούς στη βάση πληροφοριών της γερμανικής αστυνομίας και με παρουσία Βρετανών συναδέλφων τους, πιστεύεται ότι σχετιζόταν με τη συχνή παρουσία στο σημείο του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της Μάντλιν, του Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ο γνωστός ως Κρίστιαν Μπ. κρατείται στη Γερμανία για άλλο αδίκημα που διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του πορτογαλικού θερέτρου από όπου εξαφανίστηκε το Μάιο του 2007 η τότε τετράχρονη Βρετανίδα.

Η εισαγγελία του Μπραουνσβάιχ ανέφερε ότι η έρευνα στο φράγμα Αράντε διήρκεσε τρεις ημέρες, όπως ήταν σχεδιασμένο.

«Μία εκ των προτέρων προσδιορισμένη περιοχή κατά μήκος της δεξαμενής ελέγχθηκε διεξοδικά για πιθανά αποδεικτικά στοιχεία. Ένας αριθμός αντικειμένων συνελέχθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης. Αυτά θα αξιολογηθούν τις προσεχείς ημέρες και εβδομάδες.

Δεν είναι ακόμα δυνατό να πούμε κατά πόσο κάποια από αυτά τα αντικείμενα συνδέονται πραγματικά με την υπόθεση της Μάντλιν ΜακΚαν», ανέφερε εκπρόσωπος της γερμανικής εισαγγελίας.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση