HomeΕΛΛΑΔΑΜπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη

Χάνει τις πανελλήνιες εξετάσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη γνωστή υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του, με την εξέταση μαρτύρων από τη γειτονιά όπου διέμενε το ζευγάρι στα Γλυκά Νερά.

Παρών στο δικαστήριο είναι ο πιλότος, ο οποίος δεν θα επιστρέψει εγκαίρως στις φυλακές όπως επιθυμούσε, ώστε να λάβει μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Μέχρι χθες ήταν γνωστό ότι μετά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία θα γινόταν η μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές του Μαλανδρίνου, προκειμένου αύριο να λάβει μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις με το πρώτο μάθημα σε γλώσσα και λογοτεχνία, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών. Ωστόσο, όπως του γνωστοποιήθηκε δεν είναι δυνατόν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας να γίνει μεταγωγή του και έτσι δεν θα λάβει μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

«Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο ζήτημα», δήλωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προσθέτοντας ότι στερείται από τον πελάτη του ένα βασικό του δικαίωμα.

Όπως είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο πελάτης του δεν θα δώσει εξετάσεις γιατί δεν προλαβαίνει να μεταχθεί ξανά πίσω στο ειδικό εξεταστικό κέντρο του Μαλανδρίνου.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση