HomePost ItΟι ευχές του Λευτέρη Αυγενάκη προς τους διαγωνιζόμενους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Οι ευχές του Λευτέρη Αυγενάκη προς τους διαγωνιζόμενους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

«Οι εξετάσεις είναι μόνο η αρχή στη διαδρομή τους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους μαθητές και στις μαθήτριες που διαγωνίζονται από σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έστειλε τις ευχές του για καλή επιτυχία ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε μόνο επιτυχίες για τη σταδιοδρομία των διαγωνιζομένων, με την υπενθύμιση ότι οι εξετάσεις είναι μόνο η αρχή στη διαδρομή τους στον προσωπικό και επαγγελματικό τους στίβο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των παιδιών, που τους συμπαραστέκονται στην προσπάθειά τους.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

“ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στις μαθήτριες και στους μαθητές, που μετέχετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Το παραγωγικό άγχος, που δεδομένα υπάρχει πριν την έναρξη της κάθε εξέτασης, να μετουσιωθεί σε πηγή δύναμης και έμπνευσης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι η σύντομη αυτή δοκιμασία δεν είναι η κατάληξη, αλλά η αφετηρία μιας συναρπαστικής διαδρομής στον προσωπικό και επαγγελματικό στίβο της ζωής σας.

Εύχομαι να πετύχετε όλα όσα επιθυμείτε για τη σταδιοδρομία σας και να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρά σας.

Εύχομαι τέλος καλή δύναμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς, καθώς και στους γονείς και στις οικογένειες, που στέκονται αρωγοί σε κάθε βήμα αυτής της προσπάθειας.”

Διαφήμιση
Διαφήμιση