HomeHL-TOPΜητσοτάκης: Το στοίχημα στα Χανιά είναι η ΝΔ vα εκλέξει τέσσερις βουλευτές

Μητσοτάκης: Το στοίχημα στα Χανιά είναι η ΝΔ vα εκλέξει τέσσερις βουλευτές

Ζήτησε σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρύσες Αποκορώνου το μεσημέρι της Τέταρτης, σε ομιλία που πραγματοποίησε στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, o πρόεδρος της ΝΔ είπε ακόμα ότι στοίχημα στα Χανιά ειναι το κόμμα να εκλέξει τέσσερις βουλευτές, χτίζοντας πάνω στο αποτέλεσμα των προηγουμένων εκλογων.

Ο κόσμος ψηφίζει για να αναδείξει πρωθυπουργό, όχι για να αναδείξει ποιος θα ειναι αντιπολίτευση, είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε ακόμα για μια πορεία προκοπής και ανάπτυξης.

mitsotakis_vrises138

Ολοκληρώνουμε έργα που αποτελούσαν πόθο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως ΒΟΑΚ, για τον οποίο έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ο ΒΟΑΚ θα είναι σε όλη την Κρήτη, γι’ αυτό και ξεκίνησα την περιοδεία μου από τη Σητεία και θα φταστώ στο Καστέλι, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε ακόμα για το πλήθος χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει στη διάθεσή της η τοπική αυτοδιοίκηση και τόνισε ότι στο πρόσωπο του ίδιου, οι Χανιώτες θα έχουν πάντα έναν σύμμαχο στα αιτήματα τους.

Οι εκλογές που έρχονται δεν είναι ματς-ρεβάνς. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου δεδομένο. Θα είχαμε αυτοδυναμία, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν δεν υπήρχε η νάρκη της απλής αναλογικής και θα την απενεργοποιήσουμε αν επανεκλέγουμε.

mitsotakis_vrises132

Πέραμα: Η Κρήτη είναι και θα παραμείνει γαλάζια

“Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια, η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των πολύ μεγάλων έργων για την Κρήτη” εξήγγειλε από το Πέραμα Μυλοποτάμου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, η πρώτη στάση στη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην Κρήτη έγινε στον Δήμο που έδωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά στην παράταξή στου στις πρόσφατες εκλογές.

“Δεν μπορούσα να μην περάσω” σχολίασε από μικροφώνου ο κ. Μητσοτάκη, ευχαριστώντας τους κατοίκους για την στήριξη τους στο πρόσωπό του και στο κόμμα του.

“Το στοίχημα που είχα βάλει με τους συνεργάτες μου φαινόταν δύσκολο, όχι τόσο δύσκολο εδώ στο Ρέθυμνο, να είναι όλη η Κρήτη γαλάζια. Και τον στόχο μας αυτόν τον πετύχαμε!” τόνισε, εφιστώντας την προσοχή όλων για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση: “Η Κρήτη είναι και θα παραμείνει γαλάζια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας μία νέα εκλογή και θα πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι, ότι δεν θα υπάρχει κανένας εφησυχασμός!”.

mhtsotakis-perama-new-2

Ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε τη συντριπτική νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές στο γεγονός ότι “εμείς σκύψαμε πάνω στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, την κρατήσαμε όρθια. Μιλήσαμε για το πώς αντιλαμβανόμαστε το μέλλον του τόπου. Το ποσοστό που πήραμε ήταν μία επιβράβευση για τη σοβαρή δουλειά που κάναμε εδώ και τέσσερα χρόνια” είπε και συνέχισε: “Οι πολίτες εναπόθεσαν σε εμάς τις προσδοκίες τους για το τι θέλουμε να κάνουμε”.

Οριοθέτησε ακόμα τους στόχους του “από εδώ και στο εξής” που αφορά το νησί. “Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για την Κρήτη, η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των πολύ μεγάλων έργων για την Κρήτη” ανακοίνωσε, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

mhtsotakis-perama-nees-3

Ειδική μνεία έκανε στον ΒΟΑΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ως το “μεγαλύτερο έργο στην ιστορία της Κρήτης”. Μίλησε για μία “προσωπική του δέσμευση που γίνεται πράξη”, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δεν υπήρξε η παραμικρή πρόοδος γύρω από τον νέο αυτοκινητόδρομο, όπως υποστήριξε. “Παραλάβαμε μία γραμμή στο χάρτη” ήταν η δηκτική του παρατήρηση.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι ο Βόρειος Οδικός Άξονας που κατασκευάζεται θα καλύψει όλο το νησί, από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία, αλλάζοντας την όψη της Κρήτης. Ενώ το κυριότερο, στο οποίο στάθηκε, είναι ότι το εν λόγω έργο θα συμβάλλει στο να σταματήσουμε να θρηνούμε “άδικους θανάτους” στην άσφαλτο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση