HomeΕΚΛΟΓΕΣΜαμουλάκης: Οι μικρομεσαίοι στο στόχαστρο

Μαμουλάκης: Οι μικρομεσαίοι στο στόχαστρο

Διπλό χτύπημα: Κρυφή ατζέντα από ΝΔ με τεκμήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τις αποκαλύψεις για την κρυφή ατζέντα της ΝΔ που περιλαμβάνει την επαναφορά των τεκμηρίων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και την απώλεια της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης χιλιάδων μικρών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών από 1/6/23, ο Βουλευτής Ηρακλείου και μέλος της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η αποκάλυψη της κρυφής ατζέντας της ΝΔ που βάζει στο στόχαστρο ελεύθερους επαγγελματίες καιαυτοαπασχολούμενους, καθώς και η απώλεια ιατροφαρμακευτικής κάλυψης από 1η Ιουνίου για μικρομεσαίους, επαγγελματίες και αγρότες, δημιουργούν έντονη ανησυχία στην κοινωνία. Τα σχέδια της ΝΔ για την επόμενη μέρα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, έχουν στο στόχαστρο τους μικρομεσαίους.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι σαφής: Επαγγελματίες και αγρότες πρέπει να πάρουν ανάσα με μια νέα, ουσιαστική ρύθμιση οφειλών, με κούρεμα της βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής. Γι’ αυτό και καλούμε την υπηρεσιακή κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία δίνοντας μια δίκαιη λύση. Προστατεύοντας, όπως οφείλει, το δημόσιο αγαθό της υγείας των πολιτών.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση