HomePost ItΒαρδάκης: «Νέο επιτελικό μπάχαλο με την Τράπεζα Θεμάτων. Κανένας σεβασμός απέναντι στην αγωνία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών»

Βαρδάκης: «Νέο επιτελικό μπάχαλο με την Τράπεζα Θεμάτων. Κανένας σεβασμός απέναντι στην αγωνία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών»

Με αφορμή τα προβλήματα που συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα με την Τράπεζα Θεμάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τα προβλήματα που συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα με την Τράπεζα Θεμάτων, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, δήλωσε:

«Άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας και αγανάκτησης, με τα προβλήματα πρόσβασης στην Τράπεζα Θεμάτων να συνεχίζονται και σήμερα.
Χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί καθηλωμένοι με τις ώρες στις τάξεις και γονείς έξω από τα σχολεία να προσπαθούν να ενημερωθούν, ανήμποροι να κάνουν το οτιδήποτε.
Αυτή είναι η αριστεία της ΝΔ, οι πλατφόρμες που «πέφτουν», όπως συνέβη και κατά την περίοδο της πανδημίας με την τηλεκπαίδευση. Κανένας σχεδιασμός, καμία πρόβλεψη για εναλλακτική λύση, κανένας σεβασμός απέναντι στον κόπο και το άγχος τόσων ανθρώπων. Μόνο προχειρότητα, ερασιτεχνισμοί και όπως πάντα, αποποίηση κάθε ευθύνης.
Αλήθεια, να περιμένουμε τα ίδια και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ακολουθούν; Δεν θα επιτρέψουμε στη ΝΔ να παίζει με την αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση