HomeHL-9Missing alert για 48χρονη Ελένη Πρινιωτάκη

Missing alert για 48χρονη Ελένη Πρινιωτάκη

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ηράκλειο Κρήτης μετά την εξαφάνιση της 48χρονης Ελένης Πρινιωτάκη στις 27 Μαΐου από την περιοχή του Bαθυπέτρου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τη Δευτέρα, 29/05/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 48χρονης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση και τα στοιχεία της

p1h1kb0dfj1mpi86i16d0u5t5u84
Στις 27/05/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βαθύπετρου στο Ηράκλειο Κρήτης, η Ελένη Πρινιωτάκη , 48 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα, 29/05/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Επιπλέον, για την εξαφάνισή της άμεσα κινητοποιήθηκε η ειδική Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας, η οποία με εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ασθενοφόρο και εκπαιδευμένα σκυλιά, συμβάλλει στην επιχείρηση για τον εντοπισμό μαζί με τις δυνάμεις της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), των Αστυνομικών Αρχών καθώς και τοπικών εθελοντικών ομάδων.

Η Ελένη Πρινιωτάκη έχει ύψος 1,55 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα, μαύρα μποτάκια. Δείτε εδώ φωτογραφίες από την έρευνα στο σημείο https://photos.app.goo.gl/eXkqNiVqAW1C6zpR7

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της

Η 48χρονη το μεσημέρι του Σαββάτου έφυγε από το σπίτι της στις Αρχάνες για να πάει να μαζέψει χοχλιούς. Όμως οι ώρες περνούσαν και η γυναίκα δεν επέστρεφε σπίτι με αποτέλεσμα το πρωί της Κυριακής ο σύζυγος της να δηλώσει την εξαφάνισή της στις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής με μια ομάδα τριών πεζοπόρων καθώς και drone.

Διαφήμιση
Διαφήμιση