HomeHL-LifestyleSurvivor spoiler: Οι υποψηφιότητες που προκαλούν έκπληξη

Survivor spoiler: Οι υποψηφιότητες που προκαλούν έκπληξη

Όλα όσα θα συμβούν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας μεταξύ των δυο ομάδων στο Survivor All Star για άλλη μια φορά φέρνει εντάσεις. Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Μάριος Πρίαμος λύνουν τις διαφορές τους τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Την ίδια ώρα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση και «λύγισε» μπροστά στην κάμερα:

«Μετά από τη Νέα Υόρκη δεν μπορώ να προχωρήσω, δεν μπορώ να δω θετικά, δεν μπορώ να δω αισιόδοξα. Νιώθω ένα βάρος στην καρδιά και το στομάχι μου. Τρέχω, πηγαίνω στα run και λέω: δεν μπορώ να τρέξω άλλο! Δεν μπορώ να είμαι κάτω από τον ήλιο άλλο! Δεν μπορώ να τρώω μόνο καρύδα! Δεν μπορώ». Και προσπαθώ όλο αυτό να το παλέψω μέσα μου και προσπαθώ να μην σκέφτομαι την οικογένεια μου έξω και όλα αυτά που έχω στην Ελλάδα και… δεν μπορώ».

Στο Συμβούλιο του νησιού οι τόνοι ανεβαίνουν. Η υποψηφιότητα που προκύπτει από την ψηφοφορία προκαλεί έκπληξη ενώ την ίδια ώρα, νέες κόντρες ξεκινούν…

Οι υποψηφιότητες της εβδομάδας

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τα οποία σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, μετά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα ασυλίας, οι Μπλε συνεχίζουν το θετικό τους σερί. Έτσι λοιπόν η ομάδα του Σάκη Κατσούλη οδηγείται για ακόμη μια φορά στην κάλπη.

Η ψηφοφορία των Κόκκινων στο Survivor All Star πρόκειται να αναδείξει όχι έναν αλλά δύο υποψήφιους, οι οποίοι συμπληρώνουν την τριάδα μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ποιοι θα είναι αυτοί;

Οι ίδιες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση