HomeΕΚΛΟΓΕΣΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει σήμερα στις 12:30 το Πολιτικό Συμβούλιο

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει σήμερα στις 12:30 το Πολιτικό Συμβούλιο

Με κεντρικό σύνθημα «Αλλαγή με Ασφάλεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεδριάζει σήμερα στις 12:30 το  Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας την Κυριακή σε μια ενθουσιώδη και πανηγυρική συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της νεας Κ.Ο με την παρουσία υποψηφίων και στελεχών απ’ όλη την Ελλάδα, έδωσε το σάλπισμα, όπως είπε, για μια ακόμη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις 25 Ιουνίου .

Με κεντρικό σύνθημα «Αλλαγή με Ασφάλεια», ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε καταχειροκροτούμενος: «Αυτό το αίτημα εκφράζει ο ελληνικός λαός και οφείλουμε να το ακούσουμε. Όμως το αίτημα για αλλαγή, δεν σημαίνει άλμα στο κενό. Δεν σημαίνει επικίνδυνους πειραματισμούς μακριά από τα πραγματικά δεδομένα της εποχής.

Αν έπρεπε να το πω με δυο λέξεις, θα έλεγα «Αλλαγή με ασφάλεια για τον κάθε πολίτη».

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι κάθε μέρα δίπλα σας. Η πολιτική μας προσπάθεια δεν θα εξαντλείται στο κοινοβούλιο, αλλά θα συνεχίζεται καθημερινά σε κάθε πεδίο της κοινωνικής ζωής.

Καθημερινές μάχες για μια καλύτερη ζωή με περισσότερες ευκαιρίες».

Παρατήρησε ότι με τα αποτελέσματα των εκλογών δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας, αλλά κίνδυνος παντοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας αποκλείοντας κάθε σενάριο κυβερνητικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .«Ζητώ όμως από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα, που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη. Χρειάζεται μία γνήσια προοδευτική αξιόπιστη δύναμη που θα σταματήσει την παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Για αυτό και δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία όσο κι αν το εύχεται και το προπαγανδίζει ο κ. Τσίπρας».

Cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση