HomeΕΚΛΟΓΕΣΛ. Αυγενάκης: Ορκωμοσία με το βλέμμα στραμμένο στις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιουνίου

Λ. Αυγενάκης: Ορκωμοσία με το βλέμμα στραμμένο στις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιουνίου

Τι τόνισε ο βουλευτής Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Την παρουσία μου στα έδρανα την οφείλω στους συμπολίτες μου από το Ηράκλειο. Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος για την μεγάλη τιμή των συμπατριωτών μου προς το πρόσωπό μου, η οποία συνοδεύεται από την μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους τους Ηρακλειώτες» τόνισε ο Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη σημερινή ορκωμοσία στη Βουλή, η οποία «ανεξαρτήτως της βραχύχρονης διάρκειας που πρόκειται να έχει η συγκεκριμένη θητεία, παραμένει πάντοτε η πιο ιερή στιγμή στην πολιτική σταδιοδρομία».

Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ακόμα πως «η σύνθεση του κοινοβουλίου, με τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων να προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία, στέλνει ένα σαφές μήνυμα εμπιστοσύνης προς το έργο, τη δουλειά, τη συνέπεια, καθώς και το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη» και επισήμανε ότι:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου όμως από σήμερα μηδενίζεται. Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν την ισχυρή Ελλάδα οφείλουν να προσέλθουν ξανά στις κάλπες της 25ης Ιουνίου και να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά»!

H ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

«Η ορκωμοσία, ανεξαρτήτως της βραχύχρονης διάρκειας που πρόκειται να έχει η συγκεκριμένη θητεία, παραμένει πάντοτε η πιο ιερή στιγμή στην πολιτική σταδιοδρομία, καθώς τα ονόματά μας καταγράφονται στην κοινοβουλευτική ιστορία.

Την παρουσία μου στα έδρανα την οφείλω στους συμπολίτες μου από το Ηράκλειο. Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος για την μεγάλη τιμή των συμπατριωτών μου προς το πρόσωπό μου, η οποία συνοδεύεται από την μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους τους Ηρακλειώτες.

Η σύνθεση του κοινοβουλίου, με τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων να προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία, στέλνει ένα σαφές μήνυμα εμπιστοσύνης προς το έργο, τη δουλειά, τη συνέπεια, καθώς και το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι Έλληνες πολίτες αποφάσισαν, με συντριπτική διαφορά, ότι προτιμούν τη σταθερότητα από το χάος, την προχειρότητα και τις ασταθείς δεσμεύσεις της αντιπολίτευσης, που επαναφέρουν τις μνήμες μας στις ταραγμένες εποχές των μνημονίων και της παρακμής.

Η σημερινή μας παρουσία στα έδρανα μάς δίνει τη δύναμη, αλλά και την αποφασιστικότητα ώστε από την επόμενη ημέρα της διάλυσης της Βουλής και της επίσημης έναρξης της νέας προεκλογικής περιόδου να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα αναδείξει την Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξανά Πρωθυπουργό της χώρας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου όμως από σήμερα μηδενίζεται. Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν την ισχυρή Ελλάδα οφείλουν να προσέλθουν ξανά στις κάλπες της 25ης Ιουνίου και να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση