HomeΕΚΛΟΓΕΣΜήνυμα αυτοδυναμίας στέλνει ο Κ. Μητσοτάκης – Tο απόγευμα μιλά στους εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ

Μήνυμα αυτοδυναμίας στέλνει ο Κ. Μητσοτάκης – Tο απόγευμα μιλά στους εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ

Ο κ. Μητσοτάκης έχει θέσει το κόμμα σε εκλογική εγρήγορση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυμα αυτοδυναμίας στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καλεί τους πολίτες να μην θεωρήσουν δεδομένη τη νίκη. Σήμερα το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στους εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ, ενώ από αύριο τον περιμένει ένα πολύ πυκνό πρόγραμμα περιοδειών.

Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν είναι άλλο από την αυτοδυναμία και την ανάγκη για ισχυρή διακυβέρνηση και σταθερότητα στη χώρα. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα συνεχίζει να ζητά από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός. «Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές, δεν έχω κρύψει τη φιλοδοξία μου η δεύτερη τετραετία να είναι μια τετραετία μεγάλων αλλαγών. Όσο πιο ισχυρή νομιμοποίηση έχω για να κάνω τέτοιες αλλαγές, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις υλοποιήσω» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Σήμερα στις 7 στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς, θα γίνει μια πρώτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να τους μεταφέρει και το πλάνο της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί ενόψει της νέας κάλπης. Κεντρικός στόχος να οργώσουν τόσο ο ίδιος ο Μητσοτάκης όσο και τα στελέχη του όλη την Ελλάδα, προκειμένου να επικοινωνηθεί στους πολίτες το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να συμπορευτούν μαζί τους για μια καλύτερη, όπως αναφέρουν, Ελλάδα με περισσότερες δουλειές για όλους και καλύτερους μισθούς. Μια ισχυρή Ελλάδα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά αύριο η προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας με πυκνό πρόγραμμα περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεκινά με το Περιστέρι όπου και θα μιλήσει αύριο το απόγευμα. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Κρήτη, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Θεσσαλία.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση