HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.
Κυριακή 28 Μαΐου

07:30-09:00 Στον Αγ.Ιωάννη το Χωστό στην περιοχή του ζαχαροπλαστείου Χρονιάρη. (Κανάρια) και στις οδούς Μάνου Κατράκη από την οδό Αγ.Ιώαννη Χωστού μέχρι το κατάστημα ελαστικών Μαστρακούλη, Αγ.Ιωάννη Χωστού από την οδό Βεργίνας μέχρι την οδό Μ.Κατράκη και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού μέχρι την οδό Γαύδου.και στην οδό Γαύδου.Στην περιοχή Τρεις Βαγιές, στις οδούς Ζεύξιδος, Αμπέλλου, Ροδαριάς, Αλευρά Γ., Μύρωνος, Ευφρονίου, Εζηκία, Παμφίλου, Παρασίου, Πολυγνώτου, Κρησίλα και Ηλίου Ηλία.Επίσης στις περιοχές της επιχείρησης Πικράκη στην οδό Μ.Κατράκη στη Φοινικιά, του Δασικού φοιτωρίου στην οδό Παν.Μαλεβή, γηπέδου ποδοσφαίρου LIDO και του αγροκτήματος των ΑΤΕΙ.

07:30-15:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στον Αγ.Ιωάννη Χωστό και στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, των επιχειρήσεων Break time, φούρνου Ριτσατάκη, επιχ.Τζαγκαράκη, επιχ.STAMA, Δροσουλάκη, συνεργείο Φραγκιαδουλάκη και Χρυσοφάκη, και στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό σχολείο.Επίσης στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη Χωστού έως το ζαχαροπλαστείο Κανάρια.

13:00-16:00 Στη ΒΙΠΕ στην οδό Ρ, στην περιοχή των αποθηκών της επιχείρησης Φαιστός και της επιχείρησης Νικολακάκη.

Δευτέρα 29 Μαΐου

08:00-12:00 Στο Δ.Γόρτυνας στο χωριό Παλαιά Αρδάκτια, στην θέση Κοπράνα και στην περιοχή των αντλιοστασίων Αγ.Θωμά και αντλιοστασίου Φραγκιουδάκη.

Τετάρτη 31 Μαΐου

08:00-09:30 Στο Δ.Ηρακλείου, στα χωριά Αγ.Μύρων και Πυργού.Στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ.Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-10:00 Στη Λ.Κνωσσού, στην περιοχή του s.m.Σκλαβενίτη από την οδό Βέροιας έως την οδό Κίμωνος, Κίμωνος από την οδό Μελ.Πηγά έως την οδό Σκεπεντζή και στη λεωφ..Παπαναστασίου από την οδό Κίμωνος μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου.Επίσης στην οδό Αλεξανδρείας από την οδό Σήφακα μέχρι την λεωφ.Κνωσσού και στην οδό Σήφακα από την οδό Μ.Γεωργιάδη μέχρι την οδό Αλεξανδρείας.

08:00-10:00 Στη Λ.Κνωσσού, στην περιοχή του s.m.Σκλαβενίτη από την οδό Βέροιας έως την οδό Κίμωνος, Κίμωνος από την οδό Μελ.Πηγά έως την οδό Σκεπεντζή και στη λεωφ..Παπαναστασίου από την οδό Κίμωνος μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου.Επίσης στην οδό Αλεξανδρείας από την οδό Σήφακα μέχρι την λεωφ.Κνωσσού και στην οδό Σήφακα από την οδό Μ.Γεωργιάδη μέχρι την οδό Αλεξανδρείας.

08:00-16:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στα χωριά Άνω και Κάτω Ασίτες.Στον οικισμό Νίσση, στην Ι.Μ.Γοργολαϊνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

15:00-16:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στα χωριά Αγ.Μύρων και Πυργού.Στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ.Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Πέμπτη 1 Ιουνίου

08:00-11:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια, στην περιοχή του s.m.Φιλιππίδη, όπισθεν της εκκλησίας, και στην περιοχή της επιχείρησης Εργοδύναμη Α.Ε.

08:00-12:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στη Χερσόνησο, στην περιοχή του s.m.INKA και της επιχείρησης ΚΑΡΝΗΣ Α.Ε..και στην λεωφ.Ελ.Βενιζέλου από την οδό Δασκαλογιάννη μέχρι την οδό Βιτσέντζου Κορνάρου μετά παρόδων και στις οδούς Αστιγγάκη, Πετεινάκη, Πομπουδάκη, Μάχης Κρήτης και Δημητρίου.

11:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στη Σταλίδα νότια του οικισμού, πλησίον του κόμβου της εθνικής οδού, στην περιοχή της οικίας Κισαμιτάκη.Στο χωριό Μοχός και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια του χωριού.

11:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στη Χερσόνησο, στην έξοδο στις περιοχή του φούρνου Βενέρη και της επιχείρησης Λαμπράκη.και στην λεωφ.Ελ.Βενιζέλου από την οδό Κανάρη μέχρι το ξενοδοχείο Eri beach μετά παρόδων και στις οδούς Κανάκη, Μακρυγιάννη και Κολοκοτρώνη.

11:00-16:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στη Σταλίδα, στην περιοχή του ξενοδοχείου Semiramis – Λεονταράκη.

Παρασκευή 2 Ιουνίου

07:30-15:00 Στον Αγ.Ιωάννη το Χωστό στην περιοχή του ζαχαροπλαστείου Χρονιάρη. (Κανάρια) και στις οδούς Μάνου Κατράκη από την οδό Αγ.Ιώαννη Χωστού μέχρι το κατάστημα ελαστικών Μαστρακούλη, Αγ.Ιωάννη Χωστού από την οδό Βεργίνας μέχρι την οδό Μ.Κατράκη και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού μέχρι την οδό Γαύδου.και στην οδό Γαύδου.Στην περιοχή Τρεις Βαγιές, στις οδούς Ζεύξιδος, Αμπέλλου, Ροδαριάς, Αλευρά Γ., Μύρωνος, Ευφρονίου, Εζηκία, Παμφίλου, Παρασίου, Πολυγνώτου, Κρησίλα και Ηλίου Ηλία.Επίσης στις περιοχές της επιχείρησης Πικράκη στην οδό Μ.Κατράκη στη Φοινικιά, του Δασικού φοιτωρίου στην οδό Παν.Μαλεβή, γηπέδου ποδοσφαίρου LIDO και του αγροκτήματος των ΑΤΕΙ.

08:00-14:00 Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στην περιοχή του ξενοδοχείου Καπετανάκη και του ξενοδοχείου Δανέλη.Στην οδό Πασιφάης μετά παρόδων.

13:00-14:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στον Αγ.Ιωάννη Χωστό και στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, των επιχειρήσεων Break time, φούρνου Ριτσατάκη, επιχ.Τζαγκαράκη, επιχ.STAMA, Δροσουλάκη, συνεργείο Φραγκιαδουλάκη κια Χρυσοφάκη, και στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό σχολείο.Επίσης στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη Χωστού έως το ζαχαροπλαστείο Κανάρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση