HomeΕΚΛΟΓΕΣΔήμος Μυλοποτάμου: Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κλάδου

Δήμος Μυλοποτάμου: Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κλάδου

Με τον συνδυασμό «Νέα Ομάδα για το Μυλοπόταμο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υποψηφιότητα του για την διεκδίκηση του δήμου Μυλοποτάμου ανακοίνωσε ο νέος συνδυασμός «Νέα Ομάδα για το Μυλοπόταμο» με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Γεωργίου Κλάδο.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ο συνδυασμός αποτελείται από μια ομάδα Μυλοποταμιτών που πήραν την απόφαση να διεκδικήσουν το δήμο Μυλοποτάμου προκειμένου να εργαστούν με στόχο την αναγέννηση του τόπου και την αναπτυξιακή πορεία του στο μέλλον.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

«Όραμα και ελπίδα στην ανάπτυξη, δυο έννοιες που θέτουν τις βάσεις για την νέα εποχή ενός ιστορικού και συνάμα δυναμικού τόπου όπως είναι ο Μυλοπόταμος.

Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας θέλουμε να θέσουμε τις βάσεις της νέας ομάδας για το Μυλοπόταμο.

Με φόντο τις αυτοδιοίκητές εκλογές του Οκτωβρίου ξεκινάμε την προσπάθεια για μια νέα πορεία που αξίζει εδώ και πολλά χρόνια ο δήμος του Μυλοποτάμου. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους γιατί το «όλοι μαζί ενωμένοι» πάντα αποτελεί το διακύβευμα για την ανάπτυξή και την προκοπή.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων από το Μυλοπόταμο που πήραμε την σπουδαία απόφαση να διεκδικήσουμε τα ηνία ενός δήμου με πολλές προοπτικές αλλά και έλλειμα ανάπτυξης. Μακριά από την λογική του μηδενισμού, μιας και θεωρούμε πως σε κάθε τόπο πρέπει να υπάρχει η «καθαρή» συνέχεια.

Στεκόμαστε μπροστά σας και ανακοινώνουμε την πρωτοβουλία μας για τον Δήμο Μυλοποτάμου.

Με σημείο αναφοράς τον Δημήτρη Κλάδο έναν δικό μας άνθρωπο και ξεχωριστό επιστήμονα ξεκινούμε αυτό το ταξίδι έχοντας ως πυξίδα τους ανθρώπους του υπερήφανου Μυλοποτάμου.

Ναι είναι πλέον γεγονός μετά από πολλή σκέψη αλλά κυρίως όραμα και σχέδιο στεκόμαστε μπροστά σας ως νέα ομάδα για το Μυλοποτάμου και κάνουμε κάλεσμα αυτή η ομάδα να γίνει η νέα δυνατή φωνή στις προκλήσεις των καιρών αλλά και στα ανοικτά στοιχήματα που πρέπει να κερδίσει το Μυλοπόταμο.

‘Άνθρωποι με όρεξη για δουλειά από όλες τις παραγωγικές ομάδες του Μυλοποτάμου άντρες και γυναίκες απλώνουμε το χέρι και ξεκινάμε έναν έντιμο αγώνα, στοχεύοντας στο αυτονόητο που δεν είναι άλλο από το να βρεθεί ο Δήμος Μυλοποτάμου στην θέση που πραγματικά του αξίζει.

Πάμε να σπάσουμε τα ταμπού και βάζοντας μπροστά το συλλογικό όραμα στεκόμαστε ενώπιον σας και ζητούμε την στήριξη σε αυτή την προσπάθεια.

Χωρίς μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις η νέα ομάδα για το Μυλοπόταμο είναι γεγονός και ζητούμενο δεν μπορεί να είναι άλλο από το να ξαναγεννηθεί στον τόπο μας η ελπίδα για την αναπτυξιακή πορεία στο μέλλον.

Με καθαρό βλέμμα και κυρίως με πολύ δουλεία.

Το καράβι ξεκίνησε και ο προορισμός είναι ένας… ο υπερήφανος Μυλοπόταμος!

Πάμε δυνατά και κυρίως πάμε όλοι μαζί να κάνουμε την υπέρβαση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση