HomeΚΡΗΤΗΟρκίστηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο – Διαδήλωσε η Ανυπότακτη Κρήτη, παρούσα και η Χρυσή Αυγή με Μπαρμπαρούση

Ορκίστηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο – Διαδήλωσε η Ανυπότακτη Κρήτη, παρούσα και η Χρυσή Αυγή με Μπαρμπαρούση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα πάντα έχει η σημερινή ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου που γίνεται αυτή την ώρα στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Η «Ανυπότακτη Κρήτη» πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ την ίδια ώρα έντονη είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής καθώς στην Κρήτη βρίσκεται ο Κ. Μπαρμπαρούσης για να στηρίξει τον Γιώργο Σπυρόπουλο που εκλέχτηκε στην Περιφέρεια με τα χρώματα της Χρυσής Αυγής.

222017

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σπυρόπουλος εμφανίστηκε με τον κ. Μπαρμπαρούση στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

222012
Λίγο πριν μπουν μέσα ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του κ. Σπυρόπουλου τα οποία σταμάτησαν με την είσοδο των δύο ανδρών στον Άγιο Μάρκο.

Έξω από την Βασιλική υπάρχει αρκετός κόσμος αλλά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως ήδη αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου αποτελεί και την αρχή τους τέλους στις ορκωμοσίες που θα γίνουν στο νομό Ηρακλείου το επόμενο τριήμερο (δείτε εδώ).

221999

Στ. Αρναουτάκης: Η οικονομία και το περιβάλλον οι βασικοί μας άξονες

Η οικονομία και το περιβάλλον θ’ αποτελέσουν τους νέους βασικούς άξονες για τη νέα θητεία του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του νέου περιφερειακού συμβουλίου που ορκίστηκε σήμερα.

«Η Περιφέρεια διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία ενώ μέσα στην επόμενη 4ετία θα μπούνε στα ταμεία μας πόροι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αρναουτάκης.

222008

«Δυναμικά στο πλευρό της Περιφέρειας»

Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου και του επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη βρίσκεται και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές προκλήσεις για την Κρήτη μας τα επόμενα χρόνια. Σε αυτή την προσπάθεια, πέρα από χρώματα και διαφωνίες, οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στο έργο του Περιφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων.  Είμαι πολύ δυναμικά στο πλευρό σας με διάθεση για αποτελεσματική και γόνιμη συνεργασία για την Κρήτη μας! Καλή επιτυχία και καλή αρχή!»

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση