HomeHL-9Έτοιμος να «ρίξει» κοκαΐνη στην Κρήτη-Συνελήφθη με 25 φιξάκια

Έτοιμος να «ρίξει» κοκαΐνη στην Κρήτη-Συνελήφθη με 25 φιξάκια

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 45χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στα σχέδια ενός 45χρονου που θα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου έβαλαν χθες οι λιμενικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν άνδρες λιμενικού, αφού αξιοποίησαν κατάλληλα τα στοιχεία που είχαν, εντόπισαν τον 45χρονο να κινείται με δίκυκλο όχημα, που δεν ήταν δικό του, σε επαρχιακή οδό του δήμου Ηρακλείου και να σταθμεύει στην άκρη του δρόμου.

Μετά από έλεγχο που του έκαναν βρέθηκε στην κατοχή του μια πλαστική συσκευασία αναλγητικών, που περιείχε συνολικά 14 φιξάκια κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στη γύρω περιοχή, κατά την οποία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο πρανές μια ακόμα συσκευασία αναλγητικών, που περιείχε 11 συσκευασίες φιξάκια κοκαΐνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν 25 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 12,4 γρ..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 45χρονος συνελήφθη ενώ κατασχέθηκε το δίκυκλο όχημα ως μέσον μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των 505,00€ προερχόμενο από την ως άνω παράνομη δραστηριότητα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση