HomeHL-LifestyleΠοια είναι η «καμμένη» νύφη που τράβηξε τα βλέμματα στο Φεστιβάλ Καννών

Ποια είναι η «καμμένη» νύφη που τράβηξε τα βλέμματα στο Φεστιβάλ Καννών

Μία πρωτότυπη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί έκανε το διάσημο μοντέλο, Ραουντάχ Μοχάμεντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία πρωτότυπη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών έκανε το διάσημο μοντέλο, Ραουντάχ Μοχάμεντ. Η 32χρονη με καταγωγή από τη Νορβηγία και τη Σομαλία φημίζεται για τα εκκεντρικά λουκ που επιλέγει, όταν είναι καλεσμένη σε δημοφιλή events.

Οι ειδήσεις που αφορούν την εμφάνισή της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για ακόμα μια φορά. Το μοντέλο που έχει γίνει γνωστό για το street style του κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «La Passion De Dodin Bouffant» ως «καμμένη νύφη».

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, οι οποίες το κάνουν να μοιάζει σαν να… έπιασε φωτιά. Συνδύασε το εντυπωσιακό σύνολο από τη συλλογή του Robert Wun για την ss ‘23 Haute Coutur, με ένα πέπλο στο κεφάλι της, όμοιο με χιτζάμπ.


View this post on Instagram

A post shared by Rawdah 🕊 (@rawdis)

Γνωστή για την ακτιβιστική της δράση, καθώς και για τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των μουσουλμάνων γυναικών, φαίνεται πως δεν επέλεξε τυχαία τη συγκεκριμένη εμφάνιση, αλλά ήθελε μάλλον να στείλει ένα μήνυμα στο κοινό.


View this post on Instagram

A post shared by Rawdah 🕊 (@rawdis)

Αν και μέχρι στιγμής, η ίδια δεν το έχει επιβεβαιώσει, πιθανότατα το λουκ της να κρύβει έναν συμβολισμό σχετικά με τις μουσουλμάνες γυναίκες.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση