HomeHL-LifestyleΣασμός: Η Βασιλική φαίνεται να οδηγείται σε μία τραγική λύση για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει

Σασμός: Η Βασιλική φαίνεται να οδηγείται σε μία τραγική λύση για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει

Απόψε στις 21:00, στον Alpha

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τον Παύλο από οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Φαρμάκη, όταν αποδειχθεί πως αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Αντώνη. Ο Αστέρης σε συνεννόηση με την Αργυρώ προσπαθούν να φέρουν Μαθιό και Βασιλική σε επαφή. Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν χειρότερα. Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη να μην πειράξει την Έλενα, εκείνος, ωστόσο, έχει έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι.

Ο Τάσος προειδοποιεί τη Στέλλα να προσέχει τον Φαρμάκη, όσο εκείνος απλώνει όλο και περισσότερο τα δίχτυα του επάνω της. Η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, φαίνεται να οδηγείται σε μία τραγική λύση, για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει…

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Διαφήμιση
Διαφήμιση