HomeHL-LifestyleΣάρον Στόουν: Επιβεβαιώνει τον τίτλο του «sex symbol

Σάρον Στόουν: Επιβεβαιώνει τον τίτλο του «sex symbol

Κορμάρα στα 65 της (φωτό)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Σάρον Στόουν αποφάσισε να «φέρει» νωρίς το καλοκαίρι και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του «sex symbol». Έναν τίτλο, που κατέχει επάξια εδώ και πολλά χρόνια, με τους εκατ. followers να την «αποθεώνουν» συχνά-πυκνά.

Αυτήν τη φορά η διάσημη ηθοποιός, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της στο «Βασικό Ένστικτο», πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της φορώντας ένα μικροσκοπικό και άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι, επιδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τις άψογες αναλογίες της στα 65 της χρόνια.

«Έτοιμη για το καλοκαίρι», γράφει η Σάρον Στόουν στην ανάρτησή της, αποδεικνύοντας ότι τα 65 της χρόνια είναι απλώς ένας αριθμός και τίποτα περισσότερο.

Η Σάρον Στόουν σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι στην ηλικία των 40 ετών πάλευε πολύ με το κομμάτι της αποδοχής και με το γεγονός ότι μεγαλώνει… «Στα σαράντα μου μπήκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωσα την πόρτα και είπα: «Δεν θα βγω έξω μέχρι να μπορέσω να αποδεχτώ πλήρως το σώμα μου». Είμαι πλέον τόσο ευγνώμων για το σώμα μου. Όταν ήμουν νεότερη, όλοι μου έλεγαν τι δεν πάει καλά με το σώμα μου – πολύ αυτό, πολύ εκείνο».

Η ηθοποιός υπήρξε φανατική υποστηρίκτρια της έρευνας για τον καρκίνο, αλλά και ειλικρινής για τους δικούς της αγώνες με την υγεία της. Είχε πάθει εγκεφαλικό το 2001, ενώ την ίδια χρονιά έκανε ένα χειρουργείο για να αφαιρέσει έναν όγκο από το στήθος της. Εκτός από την καριέρα της ως ηθοποιός, η Σάρον Στόουν έχει επιχειρήσει να ασχοληθεί με τον κόσμο της τέχνης με την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής, «Shedding: Sharon Stone».

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση