HomeΕΚΛΟΓΕΣΟλοκληρώθηκε η Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ με γραπτές εισηγήσεις αντί για ομιλίες των μελών

Ολοκληρώθηκε η Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ με γραπτές εισηγήσεις αντί για ομιλίες των μελών

Μετά από ψηφοφορία επικράτησε η πρόταση Σβίγκου έναντι αυτής του Βούτση που ζητούσε τοποθετήσεις από το βήμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ψηφοφορία ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, μετά την ομιλία του πρόεδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου ζήτησε να κατατεθούν κείμενα με εισηγήσεις όσων μελών επιθυμούν να τοποθετηθούν προς το κόμμα μετά από απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ζήτησε να τοποθετηθούν από βήματος της Επιτροπής όποια στελέχη ήθελαν.

Τελικά, υπήρξε ψηφοφορία, όπου εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία η πρόταση Σβίγκου και λύθηκε η συνεδρίαση.

Όπως είναι προφανές, στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν πλέον να βάλουν τέλος στην εσωστρέφεια και στις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος, ακόμα και σήμερα, τις οποίες «καυτηρίασε» από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για αμετροέπεια και αντιπαραθέσεις, που δείχνουν ότι κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, μάλιστα, σε μια συμβολική κίνηση, εμφανίστηκε με την εκπρόσωπο του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, στο πλευρό του, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες ότι έχει περιέλθει σε δυσμένεια και ότι θα αντικατασταθεί από τη θέση της εκπροσώπου.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση