HomeΕΛΛΑΔΑΟι τάσεις της σεζόν που θα σας ξετρελάνουν

Οι τάσεις της σεζόν που θα σας ξετρελάνουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στα μέσα της και οι τάσεις της μόδας είναι πιο ευφάνταστες και ανατρεπτικές από ποτέ. Τα έντονα χρώματα, σήμα κατατεθέν της εποχής, συνδυάζονται φέτος με υπέροχες υφές και δημιουργούν τάσεις που σκοπό έχουν να σας κάνουν να γοητεύετε σε κάθε σας έξοδο. Αν θέλετε να κάνετε ενδυματολογικές επιλογές σύμφωνα με τα τελευταία fashion trends, δεν έχετε παρά να βρείτε παρακάτω τις πιο hot φετινές προτάσεις των σχεδιαστών που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

  • Έντονα φλοράλ prints

Άνοιξη και λουλούδια πάνε μαζί, τα φλοράλ prints δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην είναι τάση για μια ακόμη χρονιά. Ωστόσο την φετινή σεζόν τα λουλουδάτα ρούχα ξεφεύγουν από την κλασική τους εκδοχή και έρχονται να κυριαρχήσουν στα looks μέσα από μεγάλα ή ιδιαίτερα prints. Μπλούζες με 3d λεπτομέρειες λουλουδιών, φορέματα με μεγάλα prints που πρωταγωνιστούν, αλλά και τζιν με κεντήματα λουλουδιών θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον πιο fashion εαυτό σας.

  • Διαφάνειες

Ακόμη ένα trend της σεζόν είναι οι διαφάνειες. Θηλυκές αλλά ταυτόχρονα κομψές θα κάνουν την εμφάνισή τους τόσο σε πρωινά, όσο και σε βραδινά looks και θα σας χαρίσουν πόντους στυλ. Για τις πρωινές σας εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε μπλούζες με διαφάνεια, τις οποίες θα κάνετε layering με πουκάμισα σε ρομαντικό στυλ ή να κινηθείτε σε ρούχα με λεπτομέρειες διαφάνειας. Αν πάλι θέλετε να είστε εντυπωσιακή στην βραδινή σας έξοδο, δεν έχετε παρά να εντάξετε φορέματα με διαφάνειες ή total διαφάνειες στο looks σας τις οποίες θα συνδυάσετε με κάποιο ταιριαστό κορμάκι.

  • Party Shoes

Τα γυναικεία παπούτσια αποκτούν περισσότερη λάμψη από ποτέ και έρχονται να αναβαθμίσουν κάθε σας εμφάνιση. Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι τα παπούτσια σε όλες τους τις εκδοχές, π.χ. ψηλοτάκουνα, σανδάλια, sneakers γυναικεία, διακοσμούνται με στρας, glitter ή μεταλλικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοντέρνα και εντυπωσιακά looks χωρίς να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια.

  • Χαμηλόμεσα παντελόνια

Σίγουρα τα έχετε δει να επιστρέφουν δυναμικά στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών και να σας ταξιδεύουν πίσω στα 90’s. Ο λόγος για τα χαμηλόμεσα παντελόνια, τις φούστες και τα σορτς τα οποία θα δώσουν έναν vintage αέρα στα looks σας. Αυτή τη σεζόν συνδυάστε τα αγαπημένα σας χαμηλόμεσα παντελόνια με crop tops και αναδείξτε την καλλίγραμμη σιλουέτα σας με τον πιο όμορφο και stylish τρόπο.