HomeHL-CultureΡόμπι Γουίλιαμς: Η ζωή του έγινε ταινία με τον ίδιο στο ρόλο του πρωταγωνιστή

Ρόμπι Γουίλιαμς: Η ζωή του έγινε ταινία με τον ίδιο στο ρόλο του πρωταγωνιστή

Το «Better Man» έχει σκηνοθετήσει ο Μάικλ Γκρέισι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φως στην πολυτάραχη ζωή και την καριέρα ενός από τους μεγαλύτερους σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, του Ρόμπι Γουίλιαμς, ρίχνει η βιογραφική ταινία «Better Man», που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Μάικλ Γκρέισι.

Οι δυο τους βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στις Κάννες για την ανάγκη της προώθησης της νέας βιογραφικής ταινίας που αποτυπώνει την άνοδο, την πτώση και την αναγέννηση του Ρόμπι Γουίλιαμς.

Εμπνευσμένος από προσωπικά βιώματα του διάσημου Βρετανού τραγουδιστή ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας Μάικλ Γκρέισι, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του σούπερ σταρ, όχι μόνον τις καλές αλλά και τις σκοτεινές.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των δύο καλλιτεχνών στο Deadline, η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν ο Γκρέισι βρισκόταν στο στάδιο παραγωγής της ταινίας «The Greatest Showman» και προσέγγισε τον Γουίλιαμς για συμβουλές, με τον δεύτερο να νομίζει πως τον ήθελε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί οι τότε συναντήσεις τους να μην οδήγησαν άμεσα σε κάποια συνεργασία, αλλά οι ιστορίες που μοιράστηκε μαζί του ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ήταν τόσο πρωτότυπες, αληθινές και αναπάντεχες που γοήτευσαν τον Γκρέισι, οδηγώντας τελικά στο πολυαναμενόμενο«Better Man».

Παρουσιασμένη μέσα από μια απροσδόκητη οπτική όσον αφορά την παρουσία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην ταινία, γεμάτη με νέες εκδοχές αγαπημένων τραγουδιών και θρυλικών εμφανίσεων, και με εξαιρετικά ψηφιακά εφέ από την κορυφαία εταιρεία του χώρου Weta (“Avatar”, “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”), το «Better Man» αναμένεται να αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες κινηατογραφικές κυκλοφορίες της χρονιάς.

Στην ταινία, εκτός από τον ίδιο τον Ρόμπι Γουίλιαμς παίζουν επίσης οι Τζόνο Ντέιβις, ο βραβευμένοςΣτιβ Πέμπερτον και Άλισον Στέντμαν.

Να θυμίσουμε πως το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τον Ρόμπι Γουίλιαμς στη μεγάλη συναυλία που θα δώσει τo Σάββατο 1η Ιουλίου, στο TerraVibe της Μαλακάσας, στο πλαίσιο του φετινού Rockwave Festival.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση