HomeHL1-GreeceΒαρβάκειος: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Βαρβάκειος: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

60χρονη σεσημασμένη για ναρκωτικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραυτοποιήθηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (23/5) απέναντι από τη Βαρβάκειο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για μια 60χρονη, την Χ.Μ γεννηθείσα το 1963, σεσημασμένη για ναρκωτικά. Έμενε μόνη της, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος συγγενής, ενώ οι Αρχές ψάχνουν το σπίτι της για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που αφορά τη δολοφονία της.

Η άτυχη γυναίκα είχε αρκετά τραύματα και στον λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα της από μαχαίρι. Η Αστυνομία εξετάζει δύο περιπτώσεις για τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της: Ληστεία ή μοιραία διαφωνία για ναρκωτικά.

Βαρβάκειος: Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με 5 μαχαιριές στον λαιμό

Σύμφωνα με περίοικους, η 60χρονη ήταν εξαρτημένη από τοξικές ουσίες. Στον λαιμό της διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 5 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο χρόνος της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί η ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας, κάτι που τελικά κατέστη δυνατό.

Τοξικομανής εντόπισε το θύμα κοντά στη Βαρβάκειο

Ένας τοξικομανής ήταν αυτός που εντόπισε την άτυχη γυναίκα στο πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τρίτης 3 Μαΐου. Άμεσα ενημέρωσε τη Δημοτική Αστυνομία.

Στελέχη της Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο, που αποτελεί στέκι χρηστών ναρκωτικών ουσιών και ξεκίνησαν τις έρευνες για στοιχεία. Το θύμα αναγνώρισαν καταστηματάρχες της περιοχής, το οποίο σύχναζε στο συγκεκριμένο σημείο.

Την εξιχνίαση της υπόθεσης αναζητούν τα στελέχη της Ασφάλειας. Την Πέμπτη 25 Μαΐου θα γίνει η νεκροτομή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση