HomeHL-TOPΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Κακουργηματικές διώξεις για τα 57 κιλά χασίς και τα θερμοκήπια με τα δενδρύλλια

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Κακουργηματικές διώξεις για τα 57 κιλά χασίς και τα θερμοκήπια με τα δενδρύλλια

Αναζητείται ο αδερφός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κακουργηματικές διώξεις βαρύνονται οι δύο συλληφθέντες για τα ναρκωτικά που εντόπισαν οι αρχές σε θερμοκήπια με χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 51χρονος αγρότης αλλά και ο 33χρονος Πακιστανός οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου που τους άσκησε διώξεις για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στη συνέχεια και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθούν στον ανακριτή το πρωί της Παρασκευής.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον αδερφό του αγρότη που φαίνεται να είχαν από κοινού την ποσότητα «μαμούθ» με τα 57 κιλά χασίς και τα δενδρύλλια.

thermokhpia-xasis-1

Η αστυνομική επιχείρηση

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν άνδρες της αστυνομίας, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, πραγματοποίησαν «έφοδο» στα θερμοκήπια που είχαν τα δύο αδέρφια, 51 και 46 χρόνων, σε περιοχή του δήμου Φαιστού.

Εκεί οι αστυνομικοί αντίκρισαν εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης και έφταναν μέχρι και 1,5 μέτρα ύψους.


Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν σακούλες που περιείχαν συνολικά 57 κιλά και 260 γραμμάρια χασίς καθώς και 27.800 ευρώ σε μετρητά.

Την ίδια ώρα, στον χώρο των δύο θερμοκηπίων υπήρχε ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο, μία πτυσσόμενη ράβδος καθώς και 365 σφαίρες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Μέσα στο θερμοκήπιο οι αστυνομικοί είδαν τον 33χρονο Πακιστανό ο οποίος είχε τον ρόλο του «φύλακα» της φυτείας και των ναρκωτικών.

Στη συνέχεια οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 51χρονο αγρότη ενώ αναζητούν τον 46χρονο αδερφό του ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης των θερμοκηπίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση