HomeΕΛΛΑΔΑΛάρισα: Στη φυλακή 33χρονος που «έσπασε» στο ξύλο τη μητέρα του και την άφησε ημιλιπόθυμη

Λάρισα: Στη φυλακή 33χρονος που «έσπασε» στο ξύλο τη μητέρα του και την άφησε ημιλιπόθυμη

Επικαλέστηκε προβλήματα αλκοολοσμού, αλλά δεν έπεισε το Δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες ένας 33χρονος άνδρας από τη Λάρισα, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία αφού ξυλοκόπησε την 63χρονη μητέρα του, με την ποινή που του επιβλήθηκε να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο 33χρονος κρίθηκε χθες ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, μετά και την εισαγγελική πρόταση, με το Δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 12 μηνών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση. Ο 33χρονος απέδωσε την πράξη του σε μέθη και σε προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει, όπως δήλωσε στο Δικαστήριο, αλλά ο ισχυρισμός του δεν ήταν αρκετός για να αποφύγει τη φυλακή.

Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» συνελήφθη προχθές, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Λάρισας, καθώς είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στην 63χρονη μητέρα του.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αδυνατούσε να περιγράψει στους αστυνομικούς όσα είχαν προηγηθεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη χωρίς να κινδυνεύσει η υγεία της.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση