HomeHL-CultureO Pierce Brosnan και ζωγράφος– Η πρώτη του ατομική έκθεση ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

O Pierce Brosnan και ζωγράφος– Η πρώτη του ατομική έκθεση ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν στο νέο του βήμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα φετινά γενέθλια του Πιρς Μπρόσναν τον βρήκαν να παρουσιάζει την πρώτη του ατομική έκθεση με τίτλο «So Many Dreams» στο Λος Αντζελες. Καθώς η έκθεση ολοκληρώθηκε λίγες ώρες πριν, ο ηθοποιός σε νέα του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στο νέο του βήμα.

«Και τελειώσαμε! Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να εγκαινιάσω το «SO MANY DREAMS» και όσους ήρθαν να υποστηρίξουν την έκθεση. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα σε πολλά επίπεδα. Ένας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ», έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram.

Ο σταρ είχε μίλησε στο «Vanity Fair» για το πόσο υποστηρικτική ήταν η οικογένειά του καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του τον ώθησε να ξεκινήσει την έκθεση. «Ποτέ δεν σκέφτηκα να βγάλω τους πίνακές μου στον κόσμο, αλλά η Kίλι τα κατέγραψε όλα και είπε: »Ας προσπαθήσουμε για μια έκθεση»».

Από την πλευρά της η Κίλι Σέι Σμιθ είχε αναφέρει πόσο ενθουσιασμένη ήταν που οι θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού είδαν μια άλλη, πιο καλλιτεχνική πλευρά του.

«Πολλοί από αυτούς τους πίνακες ήταν στην αποθήκη…μου ήρθε η ιδέα να διοργανώσουμε μια έκθεση όπου ο κόσμος θα μπορούσε να δει μια διαφορετική πτυχή του Πιρς». Ανέφερε, επίσης, ότι «όπου πηγαίνει και σε κάθε κινηματογραφικό πλατό, στήνει πάντα ένα στούντιο και ζωγραφίζει».
skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση