HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Παύλος Μπαριτάκης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μάη:

Ο Παύλος Μπαριτάκης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μάη:

«Συνεχίζουμε τη μάχη για να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο κ. Παύλος Μπαριτάκης, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μια μεγάλη μέρα έχει ξημερώσει για το ΠΑΣΟΚ, την κοινωνία και τη Δημοκρατία. Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί την πιο ξεκάθαρη δήλωση πως η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, είναι εδώ ενωμένη, ενισχυμένη και δυνατή.

Οι πολίτες δίνουν τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο μας, το Νίκο Ανδρουλάκη, να αγωνιστεί, μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει πλέον το κόμμα στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας, με πρώτιστο στόχο να «αγκαλιάσει» τις πραγματικές ανάγκες και τις αγωνίες των πολιτών, μακριά από την τοξικότητα, τα ψευτοδιλήμματα και τη διχόνοια.

Η νίκη αυτή, είναι νίκη της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού. Είναι μια νίκη για την οποία αγωνιστήκαμε όλοι και για την οποία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, προκειμένου να «γυρίσει σελίδα» η πατρίδα μας.

Το μήνυμα μου προς όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το όραμα του ΠΑΣΟΚ και το δικό μου περήφανο προσωπικό αγώνα, είναι πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι αόκνως, στην κατεύθυνση που έχουμε ήδη χαράξει για μια νέα ελπιδοφόρα πορεία, για το Κοινό Καλό.

Όπως πράττω άλλωστε τόσα χρόνια από κάθε θέση ή ιδιότητα που κατέχω, ως μέλος της Δημόσιας Διοίκησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πολιτικής.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη στη Δημοκρατική Παράταξη και σε εμένα προσωπικά. Μοναδική δέσμευση μου είναι πως είμαστε όλοι έτοιμοι να συνεχίσουμε με την ίδια ζέση, τη μάχη για να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες όλου του ελληνικού λαού.

Θα ήθελα τέλος να δώσω συγχαρητήρια στην Ελένη Βατσινά και στον Φραγκίσκο Παρασύρη για την εκλογή τους, καθώς και σε όλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου, με τους οποίους δώσαμε μαζί τον κοινό μας αγώνα»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση