HomeHL-TOPΕκλογές 2023: Πρώτος των πρώτων σε ψήφους ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κρήτη

Εκλογές 2023: Πρώτος των πρώτων σε ψήφους ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κρήτη

Οι πρωτιές σε σταυρούς σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Ηράκλειο στο νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρώτος σε σταυρούς σε όλη την Κρήτη είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης (περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου).

Με την ενσωμάτωση στους σταυρούς στο Ηράκλειο να είναι στο 80,14% ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει 37.486 ψήφους.

Δεύτερος στο νησί είναι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο, Λευτέρης Αυγενάκης με 20.932 και τρίτος ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης (ΝΔ) στο Ηράκλειο με 18.320.

Την υπόλοιπη δεκάδα αποτελούν οι: Μάξιμος Σενετάκης (ΝΔ στο Ηράκλειο) με 17.319, Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ στα Χανιά) με 14.925, Σέβη Βολουδάκη (ΝΔ στα Χανιά) με 12.695, Γρηγόρης Πασπάτης (ΝΔ στο Ηράκλειο) με 12.416, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης (ΝΔ στα Χανιά) με 12.172, Γιάννης Πλακιωτάκης (ΝΔ στο Λασίθι) με 11.982 και Παύλος Πολάκης (ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά) με 10.403.

Οι πρωτιές στη ΝΔ

Πρώτος στη ΝΔ σε όλη την Κρήτη αναδείχθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης (Ηράκλειο). Τις υπόλοιπες δύο θέσεις καταλαμβάνουν οι Μάξιμος Σενετάκης (Ηράκλειο) και Ντόρα Μπακογιάννη (Χανιά).

Οι πρωτιές στο ΠΑΣΟΚ

Πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης (Ηράκλειο) ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις καταλαμβάνουν οι Βατσινά Ελένη (Ηράκλειο) και Φραγκίσκος Παρασύρης (Ηράκλειο).

Οι πρωτιές στο ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτος σε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη είναι ο Χάρης Μαμουλάκης (Ηράκλειο) και ακολουθούν οι Σωκράτης Βαρδάκης (Ηράκλειο)και Παύλος Πολάκης (Χανιά) με μικρές διαφορές μεταξύ τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση