HomeΕΚΛΟΓΕΣO Μητσοτάκης αποθεώθηκε έξω από τα γραφεία της ΝΔ: Είμαστε το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη

O Μητσοτάκης αποθεώθηκε έξω από τα γραφεία της ΝΔ: Είμαστε το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη

Το μήνυμα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πανηγυρικό του μήνυμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους φίλους και ψηφοφόρους της ΝΔ έξω από τα γραφεία στην Πειραιώς δήλωσε πως «είμαστε το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη».

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έξω από τα γραφεία της ΝΔ

Ευχαριστώ από καρδιάς. Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη νίκη που ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Δώσαμε μάχες και κρατήσαμε τη χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία καλύτερη πατρίδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης. Η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Θέλω να πω ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στην οικογένεια μου για τη στήριξη που μου παρείχαν τη δύσκολη τετραετία. Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου είναι τέτοιο που με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και ακόμα πιο γρήγορα.

Οι πολίτες μας ανταπέδωσαν. Με σεμνότητα και χωρίς έπαρση στο ύψος των περιστάσεων. Μαζί τον αγώνα από αύριο για ΝΔ αυτοδύναμη και στην κάλπη.

Ας επιτρέψουμε σήμερα στους εαυτούς μας να χαλαρώσουμε λίγο. Από αύριο μας περιμένει πολύ δουλειά. Θα προχωρήσουμε τολμηρά μπροστά για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το σημαντικό βήμα που κάναμε σήμερα και να είμαστε οριστικά νικητές.

Η συγκίνησή σας το χαμόγελο σας με γεμίζει με πολύ ισχυρά αισθήματα. Είμαι περήφανος που είμαι πρόεδρος αυτής της ισχυρής παράταξης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση