HomeΕΚΛΟΓΕΣΕκλογές 2023: Έφτασε στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2023: Έφτασε στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τι ανέφερε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς έφτασε πριν λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αναμονή για το  κλείσιμο της κάλπης στις 19:00, αλλά και των πρώτων exit poll. Κατά την άφιξή του, αρκετοί ψηφοφόροι τον περίμεναν και τον χειροκρότησαν.

Δείτε τη στιγμή της άφιξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας:


Mε τα στοιχεία ως τις 16:30 η συμμετοχή στην κάλπη ανέρχεται στο 48,76% σύμφωνα με τα στοιχεία από 17.548 εκλογικά τμήματα σε σύνολο 21.467, ήτοι ποσοστό 81,7 %, κάνοντας χρήση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT) της SingularLogic. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Υπουργείο Εσωτερικών η συμμετοχή ίσως ξεπεράσει τα νούμερα του 2019. Τότε, τον Ιούλιο του 2019 η συμμετοχή ήταν στο 57,78%.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος νωρίτερα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, τονίζοντας ότι ο λαός ψηφίζει σήμερα για το μέλλον του.

Το βίντεο είναι ένα απόσπασμα των δηλώσεων του πρωθυπουργού μετά την άσκηση των εκλογικών του δικαιωμάτων, το πρωί της Κυριακής.

«Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Και σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Για καλύτερους μισθούς, περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Για ένα πιο αποτελεσματικό ΕΣΥ, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία πατρίδα πιο ισχυρή. Kαλή ψήφο σε όλες και όλους!», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, παρέα με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση