HomeHL-TOPΈγκλημα στο Ρέθυμνο: Μοιραία τα σκάγια σε καρδιά και πνεύμονα-Τι έδειξε η νεκροψία

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Μοιραία τα σκάγια σε καρδιά και πνεύμονα-Τι έδειξε η νεκροψία

Ακαριαίος ο θάνατος του 45χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών της δολοφονίας του 45χρονου Λ.Σ. στην Αρχοντική Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, από την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής αποδεικνύεται ότι το θύμα δέχθηκε πλήξη τον θώρακα και στα άνω άκρα από χόνδρους μακρύκαννου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ευρήματα πρόκειται για σκάγια για θύρα αγριογούρουνου. Άλλα τραύματα που εντοπίστηκαν ήταν κάταγμα στο ένα άνω άκρο.

Το θύμα δέχθηκε το φονικό πλήγμα σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων και τα σκάγια έπληξαν τον πνεύμονα και το μυοκάρδιο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Που στρέφονται οι έρευνες

Την ίδια  ώρα συνεχίζονται από την Ασφάλεια Ρεθύμνου οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών δολοφονίας της φονικής ενέδρας με έμφαση στον κόσμο της νύχτας και στις επαφές και διαφορές που είχε το θύμα που πολλές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές ενώ έχει απομακρυνθεί και το σενάριο της βεντέτας.

Είχε να μιλήσει με τη σύζυγό του δύο ημέρες

Εδώ και δύο ημέρες η σύζυγός του 45χρονου δεν είχε κανένα ίχνος από εκείνον. Την τελευταία φορά που τον είχε δει ήταν πριν δύο ημέρες στο σπίτι τους. Εκείνος έφυγε κι έκτοτε δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Μετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις τελικά η σύζυγός του εντόπισε το άψυχο σώμα του σήμερα νωρίς το απόγευμα σε αγροτική περιοχή στην Αρχονική.

Η ίδια ειδοποίησε τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας, ιατροδικαστή αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση