HomeΣΠΟΡΣτέφανος Τσιτσιπάς: Κατακραυγή στο Twitter για το «μαλ@@@μένη είσαι τελείως;» που είπε στη μητέρα του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κατακραυγή στο Twitter για το «μαλ@@@μένη είσαι τελείως;» που είπε στη μητέρα του

Η κόντρα Τσιτσιπά-Μεντβέντεφ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά προς τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του χθεσινής ήττας με 2-0 (7-5, 7-5) σετ στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης από τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας ήταν έξαλλος με τη μητέρα του, επειδή εκείνη του έδινε οδηγίες στα ρώσικα, μια γλώσσα που προφανώς μπορούσε εύκολα να καταλάβει ο αντίπαλός του.

Ο καβγάς του Τσιτσιπά με τη μητέρα του

Ο Τσιτσιπάς ξέφυγε και άρχισε να φωνάζει στη μητέρα του λέγοντας της: «Μη μιλάς στα ρώσικα, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα… Μαλα@@@νη είσαι τελείως; Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον θεό σου».

«Έλα, θα πας μπροστά, έλα!», του απάντησε εκείνη, εμφανώς αμήχανη από τα όσα άκουσε από τον γιο της.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από τη μητέρα του, Τζούλια Σαλνίκοβα, να αποχωρήσει από το γήπεδο. «Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγεις από το γήπεδο», είπε.

Ο διάλογος έγινε στα ελληνικά, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του ματς να παρέμβει για να τον ρωτήσει τι συμβαίνει και αν χρειάζεται κάτι. Η μητέρα του, ωστόσο, αποχώρησε από το box και κάθισε σε άλλο σημείο της εξέδρας, για να εκτονωθεί η ένταση.

Άγριο κράξιμο στο Τwitter

H συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα προς τη μητέρα του δεν πέρασε απαρατήρητη και πολλοί ήταν αυτοί που την καυτηρίασαν στο Τwitter

Η κόντρα Τσιτσιπά-Μεντβέντεφ

Ο εκνευρισμός του Τσιτσιπά μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει λόγω της μεγάλης κόντρας που υπάρχει με τον χθεσινό του αντίπαλο Μεντβέντεφ.

Οι δύο τενίστες έχουν κάκιστες σχέσεις και έχουν μιλήσει πολλές φορές υποτιμητικά ο ένας για τον άλλον.

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, όπου οι δύο τενίστες συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις των γηπέδων όπου διεξάγεται το Masters της Ρώμης και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Μάλιστα, πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα ο Ρώσος τενίστας αρνήθηκε να ποζάρει για την καθιερωμένη φωτογραφία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μεντβέντεφ πίκαρε ακόμα περισσότερο τον Τσιτσιπά, καθώς ξεκίνησε να χορεύει, «απαντώντας» έτσι στον Έλληνα τενίστα που είχε κάνει κάτι παρόμοιο όταν είχε κερδίσει τον Ρώσο στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Aξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δωδέκατη φορά που οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι, με τον Ρώσο να έχει οκτώ νίκες και τον Έλληνα να έχει τέσσερις.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση