HomeHL-LifestyleΝεκρός βρέθηκε ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν

Νεκρός βρέθηκε ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν

Ο δικαστικός αγώνας για αναγνώριση και το άδοξο τέλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του στο Παρίσι τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 60χρονος φωτογράφος Αρί Μπουλόν, νόθος γιος του Γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν και της τραγουδίστριας Νίκο, η οποία απεβίωσε το 1988.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μια γυναίκα 58 ετών που, προφανώς, είναι η σύντροφος του 60χρονου τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία πως «παρέλειψε να παράσχει βοήθεια σε άτομο που βρισκόταν σε κίνδυνο». Η εισαγγελία του Παρισιού δήλωσε πως η κράτηση της γυναίκας κρίθηκε απαραίτητη μέχρι να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου του νεκρού, ο οποίος ήταν ημιπληγικός και καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ήταν κατά τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (τοπική ώρα) όταν οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από την 58χρονη φίλη του Αρί Μπουλόν και έσπευσαν στο διαμέρισμα του φωτογράφου. Η σορός του Μπουλόν εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο σαλόνι του διαμερίσματος. Η 58χρονη παρουσιάστηκε στις Αρχές ως παιδική φίλη του νεκρού και ανέφερε ότι επέστρεψε στο Παρίσι μετά από ταξίδι και επισκέφθηκε το διαμέρισμα του Μπουλόν μαζί με τον 21χρονο γιο της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγει το αστυνομικό τμήμα του 15ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου και διέμενε ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν, ο 60χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ζορζ Πομπιντού». «Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί του, πριν ένα μήνα, ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από σοβαρή πτώση», δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien άτομο από το φιλικό περιβάλλον του 60χρονου. Στη σορό του Αρί Μπουλόν θα διενεργηθεί νεκροψία, ώστε να δοθούν απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η δικαστική μάχη με τον Αλέν Ντελόν για να αναγνωρίσει τον νόθο γιο του

Ο 60χρονος φωτογράφος Αρί Μπουλόν δήλωνε επί δεκαετίες πως είναι νόθος γιος του Αλέν Ντελόν με τον διάσημο σταρ του γαλλικού σινεμά να το αρνείται κατηγορηματικά.

Η μητέρα του, Νίκο, ήταν μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια του συγκροτήματος Velvet Underground. Το αμερικανικό συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ τον Μάρτιο του 1967 με τραγουδίστρια την Γερμανίδα Νίκο, ψευδώνυμο της Κρίστα Πέφγκεν, η οποία συμμετείχε ως ηθοποιός σε γνωστές ταινίες που άφησαν εποχή, όπως η La Dolce Vita του Φεντερίκο Φελίνι.

Σύμφωνα με την ίδια ο γιος της γεννήθηκε από μια εφήμερη σχέση με τον Αλέν Ντελόν, γεγονός που ο δημοφιλής ηθοποιός δεν αποδέχτηκε ποτέ. Η Νίκο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών τον Ιούλιο του 1988 μετά από τροχαίο δυστύχημα με ποδήλατο στην Ίμπιζα, όπου βρισκόταν για διακοπές. Η καλλιτέχνιδα είχε δηλώσει πολλές φορές δημόσια πως δυσκολεύεται να μεγαλώσει τον γιο της μόνη αφού ο Αλέν Ντελόν δεν ήθελε καμία επαφή με το παιδί. Εκτός όμως από τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις, ήταν επί δεκαετίες εξαρτημένη από την ηρωίνη. Έτσι η μητέρα του Αλέν Ντελόν, Εντίθ, μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, Πολ Μπουλόν, υιοθέτησαν τον Αρί, ο οποίος πήρε το επίθετο του θετού παππού του.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Αρί Μπουλόν είχε καταθέσει αίτηση αναγνώριση πατρότητας κατά του Αλέν Ντελόν ενώπιον του δικαστηρίου της Ορλεάνης στην κεντρική Γαλλία επειδή ο διάσημος ηθοποιός είχε στην ιδιοκτησία του κατοικία στην ευρύτερη περιοχή Λουαρέ. Όμως, τον Αύγουστο του 2020 το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση καθώς ο Ντελόν έχει αποδείξει πως η μόνιμη κατοικία του από το 1984 βρίσκεται στην Ελβετία. Την ίδια απόφαση εξέδωσε τον Σεπτέμβριο του 2021 και το Εφετείο της Ορλεάνης, όπου είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης ο νόθος γιος του Ντελόν. Ο 60χρονος άνδρας είχε ζητήσει από τον δικηγόρο του να ασκήσει αναίρεση κατά της απόφασης του Εφετείου. Η προσφυγή του βρίσκεται σε εξέλιξη και ο δικαστικός του αγώνας αναμένεται να συνεχιστεί από τα δύο παιδιά του, τον 24χρονο Τσαρλς και την 17χρονη Μπλανς.

Ο 87χρονος σήμερα Αλέν Ντελόν, σύμβολο του σεξ τις δεκαετίες του 1960 και του 1970, είναι επίσημα πατέρας τριών παιδιών. Του 58χρονου ηθοποιού Άντονι Ντελόν, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο του με την Γαλλίδα ηθοποιό Ναταλί Ντελόν, η οποία απεβίωσε το 2021. Η 32χρονη ηθοποιός Ανούσκα Ντελόν και ο 29χρονος, επίσης, ηθοποιός Αλέν Φαμπιάν Ντελόν είναι τα δύο παιδιά που απέκτησε ο πάλαι ποτέ γόης του γαλλικού κινηματογράφου με το ολλανδικής καταγωγής μοντέλο Ροζαλί Βαν Μπρέμεν. Ο Ντελόν και η Μπρέμεν γνωρίστηκαν το 1987, απέκτησαν δύο παιδιά και έμειναν μαζί επί 15 χρόνια χωρίς, όμως, ποτέ να επισημοποίησουν την σχέση τους.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση