HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ… σπόντα του Κ. Μητσοτάκη για τον γιο του που αργούσε να ψηφίσει: «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς»

Η… σπόντα του Κ. Μητσοτάκη για τον γιο του που αργούσε να ψηφίσει: «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς»

Το αστείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στον γιο του Κωνσταντίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαμογελαστός και ευδιάθετος προσήλθε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός αστειεύτηκε αρχικά όταν επέδειξε την ψηφιακή του ταυτότητα για να ψηφίσει αλλά και την κανονική του ταυτότητα, λέγοντας στη γραμματέα «Διαλέγετε και παίρνετε» και στη συνέχεια μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει.

Ακολούθησε η κόρη του Δάφνη και στη συνέχεια, όταν άδειασε το παραβάν στο οποίο βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε ο γιος του Κωνσταντίνος.

Αφού χαιρέτισε την δικαστική αντιπρόσωπο, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και απλούς πολίτες που ψήφιζαν στην ίδια αίθουσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε στην κόρη του Δάφνη να μην ξεχάσει να πάρει την ταυτότητά της και στη συνέχεια περίμενε να βγει ο γιος του.

Το αστείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στον γιο του Κωνσταντίνο

Επειδή όμως καθυστέρησε λίγο, ο πρωθυπουργός αστειεύτηκε λέγοντας στους παρευρισκόμενους για τον γιο του: «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση