HomeΚΡΗΤΗΓιαγιά και μητέρα από τη Κρήτη γίνεται φοιτήτρια – Πέρασε στο Οικονομικό

Γιαγιά και μητέρα από τη Κρήτη γίνεται φοιτήτρια – Πέρασε στο Οικονομικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία γυναίκα η οποία είναι μητέρα και γιαγιά αποφάσισε να επιστρέψει στα… θρανία και με πολύ καλή βαθμολογία πέρασε στην πανελλαδικές και πλέον είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό Ρεθύμνου.

Πρόκειται για την 52χρονη Ελένη Μανετάκη από τα Χανιά που ολοκλήρωσε το Εσπερινό Λύκειο με 19.2.

MENETAKHΗ ίδια σε ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε ότι αποφάσισε να πάρει μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις μετά από προτροπή των καθηγητών.

Μάλιστα όπως εξηγεί η ίδια από τα 15 χρόνια της ζωής της ήθελε να μπει στην ΑΣΟΕ επειδή της άρεσαν πολύ τα μαθηματικά. «Τελικά τα έφερε έτσι η ζωή που παντρεύτηκα, έκανα δύο υπέροχα παιδιά κι έχω πλέον μία εγγονούλα 2 χρονών. Αποφάσισα λοιπόν, τώρα που τακτοποίησα τα παιδιά μου να κάνω κάτι για μένα. Μπήκα στο Λύκειο και τελείωσα με πολύ καλό βαθμό και χωρίς φροντιστήριο», επεσήμανε η κ. Μανετάκη.

Κι όλα αυτά τα έκανε ενώ το πρόγραμμά της ήταν άκρως βεβαρημένο. Όπως αναφέρει η ίδια δούλευε σ’ έναν φούρνο και έπιανε δουλειά από τις 5.30 το πρωί, όταν σχολούσε ασχολιόταν με τις δουλειές του σπιτιού ενώ το απόγευμα πήγαινε στο σχολείο και γυρνούσε στις 11.30 το βράδυ.

Συνήθως διάβαζε τα μεσημέρια λίγο και τα Σαββατοκύριακα ενώ τις γιορτές έκανε συνέχεια επαναλήψεις.

Αυτή τη στιγμή είναι φοιτήτρια κι όπως δηλώνει «ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι πραγματικά θέλω πολύ να ζήσω αυτή την εμπειρία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση