HomeHL-GreeceΓιώργος Καραϊβάζ: Νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία του – Τι δείχνουν για τις κινήσεις των δραστών

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία του – Τι δείχνουν για τις κινήσεις των δραστών

Δύο νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες - ντοκουμέντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τον Απρίλιο του 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Για το έγκλημα έχουν συλληφθεί δύο αδέρφια ηλικίας 40 και 48 ετών, τα οποία έχουν οδηγηθεί στη φυλακή καθώς κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Ο ΣΚΑΪ έφερε στο φως δύο νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες – ντοκουμέντα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε τις κινήσεις των συλληφθέντων λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες

Στις φωτογραφίες διακρίνονται αφενός το φορτηγάκι της εταιρείας καθαρισμού, αφετέρου το σκούτερ των δολοφόνων, που έχουν παράλληλη κίνηση στην οδό Μέγιστης και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 24 λεπτά πριν τη δολοφονία του δημοσιογράφου.
Το σκούτερ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, έχει έναν αναβάτη, ο οποίος εποπτεύει και παρακολουθεί την περιοχή, καθώς κινείται στις οδούς Μέγιστης, Υψηλάντου, Ταξιάρχων και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος παράλληλα σχεδόν με το φορτηγάκι, ή με διαφορά τουλάχιστον 55 δευτερόλεπτων, ή ακόμα και λιγότερων τη συγκεκριμένη μέρα.

Λίγο αργότερα, υπάρχει ένα κενό θέασης περίπου μιας ώρας, καθώς εμφανίζονται και τα δυο στη 13:00 εκείνης της ημέρας, και κατόπιν στις 14:15, δηλαδή σχεδόν πέντε λεπτά πριν από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εμφανίζεται και ο συνεπιβάτης, και μετά τη δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου, φαίνεται μια απόσταση 400 μέτρων οπού κινούνται σχεδόν παράλληλα, με διαφορά δευτερολέπτων, οπού φαίνεται να αποβιβάζεται ο συνεπιβάτης και δολοφόνος του Γιώργου Καραϊβάζ.

Υπενθυμίζεται πως το μηχανάκι που χρησιμοποίησαν οι δράστες δεν έχει βρεθεί, αλλά φαίνεται να μην ήταν κλεμμένο. Όπως αποκάλυψε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα στοιχεία οδήγησαν τους αξιωματικούς της Ασφάλειας σε έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται κοντά στις εταιρίες που διατηρούσαν οι δύο συλληφθέντες, στη Νίκαια και στο Αιγάλεω.

Στον συγκεκριμένο χώρο ιδιωτικής στάθμευσης δεν εντοπίστηκε το εν λόγω μηχανάκι, ωστόσο βρέθηκαν στοιχεία που θα είναι πολύ χρήσιμα για τις έρευνες τις Αστυνομίας για το επόμενο χρονικό διάστημα κι όχι μόνο για την υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση